reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziwaczny chyba mam ogromny problem bo w ciąży to nie bezpieczne, właśnie wyleciało mi Crinone takie zielone jak by się jakaś grzybica zaczynała.I jak się podcieram to ten cyncel hehe mnie boli hehe. W domu mam clotrimazol i gynalin co można brać w ciąży bo boję się strasznie. Czy teraz wzięłam Crinone mogę wziąć lactovaginal połączyć to razem?
Mascia clotrimazolum mozna smarowac na zewnatrz a w srodku nie...radze szybka wizyta u gin bo jak to grzyb to juz jest w srodku...dostaniesz bezpieczny antybiotyk i bedzie po sprawie...

Hej dziewczyny. Chyba jednak w moim przypadku zwiększenie ilości magnezu nie jest wskazane wczoraj wzięłam go więcej a dzis za to mam więcej krwi z rana na podpasce, i tak właśnie skojarzyłam że magnez chyba rozrzedza krew....więc jeśli nie stanie się nic złego dziś w związku z tym krwawieniem to wrócę do swojej dawki wcześniejszej.

Hej dziewczyny. Chyba jednak w moim przypadku zwiększenie ilości magnezu nie jest wskazane wczoraj wzięłam go więcej a dzis za to mam więcej krwi z rana na podpasce, i tak właśnie skojarzyłam że magnez chyba rozrzedza krew....więc jeśli nie stanie się nic złego dziś w związku z tym krwawieniem to wrócę do swojej dawki wcześniejszej.
Tusiaczku, bardzo mi przykro, ze masz pewody do zmartwien. Nie potrafie ci pomoc niestety...
Trzymam za ciebie kciuki, zeby jak najszybciej przeszly te glupie krwawienia.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry