reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja piję asirynę i dziurawiec jak chcę przyśpieszyć okres[emoji6] zawsze działa [emoji106] winko czerwone też[emoji6]

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Wlasnie sie zastanawiam nad tym winkiem[emoji6] wczoraj jednej metody spróbowałam przytulaski z mężem ale nic jeszcze nie pomoglo choc wczesniej pomagalo[emoji13]

Wlasnie sie zastanawiam nad tym winkiem[emoji6] wczoraj jednej metody spróbowałam przytulaski z mężem ale nic jeszcze nie pomoglo choc wczesniej pomagalo[emoji13]
Haha tak to też dobry pomysł :-) wypij sobie tego dziurawca parę złotych [emoji6] no i ruch też pomaga

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Cześć dziewczyny,
oznaczałam dziś poziom progesteronu (4 dpt) i wyszło ponad 80 ng/ml ale nie wiem dokładnie ile bo powyżej tej wartości już się chyba nie bawią w szczegóły. Nie za dużo wyszło? Napisałam maila do lekarza ale nie wiem czy dziś pracuje. Poza tym brzuch wciąż boli pomimo nospy i magnezów.
A jak mija Wam majówka?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry