Tak mi przykro[emoji22] wiem jak boli bo trzeba wszytko od nowa zaczynać.Niestety dziewczynki, moje zarodki nie przeżyły do 5 dobywczoraj w 4 dobie było ich 3 ... dziś 0...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak mi przykro[emoji22] wiem jak boli bo trzeba wszytko od nowa zaczynać.Niestety dziewczynki, moje zarodki nie przeżyły do 5 dobywczoraj w 4 dobie było ich 3 ... dziś 0...
Bardzo mi przykro; (Niestety dziewczynki, moje zarodki nie przeżyły do 5 dobywczoraj w 4 dobie było ich 3 ... dziś 0...
Ja tak mam jak się zdenerwuje, a jak zacznę o tym myśleć to jeszcze bardziej kłuje, przeżywasz wszystko i dlatego, ja teraz przed crio staram się nie denerwować ale głowa silniejsza; ( do tego żołądek naeala po prochach; ( lecze u ogólnego lekarza, do transferu leki, a po osłona tylkoDziewczyny, mam pytanie dot objawów podczas stymulacji. Od wczoraj wieczora mam ból raz po raz w klatce piersiowej, od pleców aż do przodu kłujący ból jak się jakoś ułożę albo jak się mocno śmieje albo czasem jak mocno wciągnę powietrze.
Czy to może być ze stymulacji? Trochę za wcześnie, bo dzisiaj dopiero 4-ty dzień zastrzyków.
Mam się tym martwić? Miała któraś tak?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Najgorsze w tym wszystkim że nawet nie spróbowałam tak naprawdęTak mi przykro[emoji22] wiem jak boli bo trzeba wszytko od nowa zaczynać.
Liv ja miałam tak samo nawet transferu nie bylo ból straszny. Miec w zasiegu reki szansę i stracić ja.Najgorsze w tym wszystkim że nawet nie spróbowałam tak naprawdę![]()
[emoji20] [emoji20] [emoji20]Niestety dziewczynki, moje zarodki nie przeżyły do 5 dobywczoraj w 4 dobie było ich 3 ... dziś 0...
Bedzie piekny przyrost zobaczysz!!! [emoji4] [emoji110] [emoji110]
Dokladnie ...Liv ja miałam tak samo nawet transferu nie bylo ból straszny. Miec w zasiegu reki szansę i stracić ja.