anetka303
Fanka BB :)
Wszystkie Ci kochana trabimy ze lekarz powinien bardziej Ciebie obserwować. Idź przynajmniej na ip do szpitala i pokaż swoje wynikiNie, wlasciwie to nawet o tym nie pomyslalam![]()
[emoji127] 28.10.2017
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystkie Ci kochana trabimy ze lekarz powinien bardziej Ciebie obserwować. Idź przynajmniej na ip do szpitala i pokaż swoje wynikiNie, wlasciwie to nawet o tym nie pomyslalam![]()
Ja jestem bardzo zadowolona, mam kontakt z lekarzem telefoniczny, zawsze odbiera albo oddzwania. Lubię jeszcze chodzić do dr. Leśniewskiej,Tak, ja podchodziłam w Bocianie. Zadowolona jesteś z opieki tam ? Podejście lekarzy jest ok?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Jedynie co mnie drażni to czekanie w kolejkach do lekarza mimo umówionej godziny, ale to zawsze tak jest gdy pojawi sie kobieta w zaawansowanej ciąży z wynikami lub z ktg, ale to akurat rozumiem i nie mam nic przeciwko, w końcu my też kiedyś będziemy miały taki przywilej :-)Tak, ja podchodziłam w Bocianie. Zadowolona jesteś z opieki tam ? Podejście lekarzy jest ok?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziwne ze nic nie konsultuja...mnie poinformowali ze 2 zarodki choc poeknie sie dziela zamrazaja w 3 dobie a z reszta czekaja do 5. I tak zamrozili mi 2 w 3 dobie a 4 w 5 dobie. A podali blastke. Ale o wszystkim wiedzialamTak obserwuje forum od prawie roku i wg mnie wiecej ciąż jest z 3 dniowych zarodków [emoji173]️
Ja teraz tez bede przyjmować 2- 3dniowe [emoji173]️[emoji173]️
Mam jeszcze jedna wizytę w invimed w ramach pakietu, po nieudanym inv i nie omieszkam zapytać lekarza dlaczego trzymal wszystkie zarodki do 5 doby [emoji35]
Nie moge sie z tym pogodzić [emoji58]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hooope idziesz jeszcze do Invimed? Ja w piątek do Polmedis do doktora Siejkowskiego, ale to dopiero pierwsza wizyta... Jestem strasznie ciekawa co mi powie..Tak obserwuje forum od prawie roku i wg mnie wiecej ciąż jest z 3 dniowych zarodków [emoji173]️
Ja teraz tez bede przyjmować 2- 3dniowe [emoji173]️[emoji173]️
Mam jeszcze jedna wizytę w invimed w ramach pakietu, po nieudanym inv i nie omieszkam zapytać lekarza dlaczego trzymal wszystkie zarodki do 5 doby [emoji35]
Nie moge sie z tym pogodzić [emoji58]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie chcę zapeszać... ale mam nadzieję ze dobrze. Wczoraj beta 33. 7dpt blastki.

brawo!!!!!Witam się serdecznie .
Walczyłam jak lew droga była dlllluga i kręta . Ale zaczęło pojawiać się światełko ...
Beta 7dpt 88 prog 14
Beta 9 dpt 200 prog 20