reklama

Kto po in vitro?

U mnie powtórka z rozrywki tylko organizm jest już tak osłabiony, że wczoraj nie mogła przestać lecieć krew z nosa.

Kiedyś dziewczyny pisały które są w ciąży o snach eterycznych, kurde to jednak prawda miałam już dwa razy taki sen ale dzisiaj to była.jakas masakra tak się bałam o moje fasolki.
Jak przestanę już brać to Crinone i pierwszy trymestr się skończy wrócę do sexu nie wytrzymam jeszcze tyle miesięcy bez hehe
Sny eteryczne he he :-)

reklama
ja chodzilam na pierwsza kontrole 7 dnia i w sumie robilismy tylko hormony bo na usg i tak jeszcze nic nie bylo widac, zaczynalo od 9 dnia ,12 bylo juz calkiem ok,a na punkcji okazywalo sie ze jest o wiele wiecej pecherzykow bo sie jak zawsze pochowaly,nie trac nadzieji:)
mnie rowniez straszono tylko 3 a pobrano 5:)poczekaj na rozwoj wydarzen...

Kochana ja bym sie skonsultowala z lekarzem w sprawie tych twoich wymiotow bo byc moze twoj organizm jest juz tym tak wycienczony ze potrzebujesz nawodnienia niestety w szpitalu
Mam koleżankę która jest pielęgniarką ostatnio podała mi w domu kroplowke boję się iść do szpitala każdy zapach wywołuje wymioty, a wiadomo jak jest w szpitalu więc boję się, że będzie jeszcze gorzej

Dziewczyny, wracam od gina... jestem zdolowana... dzisiaj 6dc, 5 dzien stymulacji Menopurem 225j.
i mam tylko 3 pecherzyki... (AMH mam >3). :(:(:(:(:(:(
do tego słabe nasienie, wiec w ogole mysle, ze bedzie jedna wielka doooooopa..... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
W sobote kolejna wizyta, pewnie w niedziele pregnyl i wtorek punkcja trzech marnych pecherzykow... :(

Cieszylam sie ze chociaz z jednego przywileju skorzystam poniewaz mam skonczone 35 lat i zaplodnia mi WSZYSTKIE jaja, czyli powyżej 6, a tu ledwo 3 beda, jesli w ogole.....

Gosia, ty pisalas ze bylas stymulowana Menopurem, ile wychodowalas jaj?[
Ja tez mialam menopur 225 ,wychodiwalam 17!!, zero hiperki ;),Ale zle sie dzielily,zostala z nich tylko corka dwuniesieczna,czytalam ze to wina zolnierzykow mimo ze lekarz tego nie potwierdzil....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry