Fasolka89
Fanka BB :)
Można bo ma paracetamol ale jeśli nie musisz to nke bierz ja smaruje skroie maścia borowinowa bardzo pomagaDziewczyny, czy można wziąć zwykły Apap na ból głowy w pierwszych tygodniach ciąży ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Można bo ma paracetamol ale jeśli nie musisz to nke bierz ja smaruje skroie maścia borowinowa bardzo pomagaDziewczyny, czy można wziąć zwykły Apap na ból głowy w pierwszych tygodniach ciąży ?
Buraki kupione jutro będę wyciskać soczekKochana sok z buraków naturalny ja kiedyś miałam anemie przez tydzień piłam sok z buraków i później hemoglobiny była 15,2, a norma była 15 hehe bardzo szybko podnosi

5.6Dziewczyny, jakiej grubości miałyście endometrium w 6dc podczas stymulacji? Ja miałam 6.2mm. Czy to ok?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Różnie miałam 4 stymulacjie.Dzięki dziewczyny za wsparcie i uspokojenie... ciekawe ile uda się wychodować finalnie... ale teraz to już będę się cieszyć jeśli w ogóle te 3 będą dobrej jakości. A co ważniejsze ze uda się wyselekcjonować dobrej jakości plemnikiem żeby ładnie się zarodki dzieliły.
Ja w 6dc pierwszy monitoring. A miałam być w 5dc, ale @ przyszła dzień wcześniej.
Dziękuje za informacje! Moj największy pęcherzyk miał 14.5, wiec dzisiaj gin zalecił Orgalutran już. Tylko problem ze mam wykupione tylko 3 dawki a raczej przewiduje ze będę potrzebowała cztery dawki.. jak u was było? Ja wzięłam Orgalutran popołudniu. Wiec będę kontynuowała o tej godzinie. I potem jak miałyście - np w sobotę popołudniu ostatnia dawka a w niedziele wieczorem pregnyl, już bez Orgalutranu w niedziele?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez stymulowanie się menopurem i było 30 ale nie ma regułyDziewczyny, wracam od gina... jestem zdolowana... dzisiaj 6dc, 5 dzien stymulacji Menopurem 225j.
i mam tylko 3 pecherzyki... (AMH mam >3).
do tego słabe nasienie, wiec w ogole mysle, ze bedzie jedna wielka doooooopa.....
W sobote kolejna wizyta, pewnie w niedziele pregnyl i wtorek punkcja trzech marnych pecherzykow...
Cieszylam sie ze chociaz z jednego przywileju skorzystam poniewaz mam skonczone 35 lat i zaplodnia mi WSZYSTKIE jaja, czyli powyżej 6, a tu ledwo 3 beda, jesli w ogole.....
Gosia, ty pisalas ze bylas stymulowana Menopurem, ile wychodowalas jaj?
22 dc, tak jak ostatnioNo i super, a który to będzie dzień cyklu?
Trzymam kciukiBardzo bym chciala zeby u mnie tez sie tak skonczylo.
Jeszcze urosnie a mozesz mu pomoc czerwonym winem wytrawnym lub poleytrawnym i orzechy brazylijskie oraz migdalyDziewczyny, jakiej grubości miałyście endometrium w 6dc podczas stymulacji? Ja miałam 6.2mm. Czy to ok?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hej dziewczyny! Orientujecie się może w którym laboratorium można wykonać badania immunologiczne (NK, allo-mlr, ANA, ASA)?