aniasiwa
Fanka BB :)
wiemNo wlasnie mi lekarka napisala ze wskazuje to na ciążę biochemiczna ale mam jutro powtorzyc bete.
Ciezko mi strasznie. mialam piękne 2 dni w ktorych wierzylam ze jestem w ciazy...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiemNo wlasnie mi lekarka napisala ze wskazuje to na ciążę biochemiczna ale mam jutro powtorzyc bete.
Ciezko mi strasznie. mialam piękne 2 dni w ktorych wierzylam ze jestem w ciazy...
Dusiu wiem ze boli [emoji20] ale jeszcze będą piekne dni miesiące i lata zobaczysz że sie uda.No wlasnie mi lekarka napisala ze wskazuje to na ciążę biochemiczna ale mam jutro powtorzyc bete.
Oh nieNo wlasnie mi lekarka napisala ze wskazuje to na ciążę biochemiczna ale mam jutro powtorzyc bete.
Hej, właśnie skończyłam 10tc. 23.05 mam prenatalne. Ostatnie usg miałam w niedzielę, lekarz powiedział, że jest ok, ale stres mnie nie opuszcza choć staram.sie być dobrej myśli. Tetno w normie, CRL chyba 2.39. Mógłby być większy ale nie jest zle. Po drugim zarodku, widzianym w 7tc, Nie ma śladu.Aniach a jak u Ciebie?podglądam was troszkę na mamuskowym forum...pamiętam że ze mną razem betowała tulipanka ale zniknęła...na jakim etapie jesteś?
Gosia, ja kciuków nie puszczam za Ciebie!!!Tak teraz moja kolejmoje niepowodzenia tez sie musza w koncu zamienic w piekna bete z osrana pupe :*
A nastepna w kolejce Hoope :*
Hej. O ile się nie mylę to komplet zrobisz w diagnostyceHej dziewczyny! Orientujecie się może w którym laboratorium można wykonać badania immunologiczne (NK, allo-mlr, ANA, ASA)?
Przykro mi, raczej to biochemicznaDziewczyny wynik bety dzis 13.7.... dwa dni temu bylo 27.7. czy juz po wszystkim?
W takim razie czemu test mi dzis pokazal dwie kreski?
Test sikany nie jest żadnym odnosnikiem, mi wychodziły 2 kreski nawet przy becie 11. Byłaś blisko, zarodek otarł się o endo ale z jakiegoś powodu nie zaimplantowal się. Uwierz mi, prędzej czy później szczęście zapuka i do Ciebie. Jestem tego pewna, tule mocnoW 11dpt beta 27.7
W 7 i 8 dpt mialam lekkie plamienie-myslalam ze implantacyjne
Dzis 13dpt i beta 13.8... wczoraj i dzis test sikany pokazał dwie kreski... ech...