Koniczyna82
Fanka BB :)
Dzięki... a betę powtarzam dziś. Tak sobie życzył...O kurczę! Nawet nie wiesz jak się ucieszyłam! Betowałaś dzisiaj też? 33 to według mnie w sam raz jak na 7 dni po transferze! Trzymam mocno kciuki za serduszko!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki... a betę powtarzam dziś. Tak sobie życzył...O kurczę! Nawet nie wiesz jak się ucieszyłam! Betowałaś dzisiaj też? 33 to według mnie w sam raz jak na 7 dni po transferze! Trzymam mocno kciuki za serduszko!
Myślałam o Tobie dużo zaglądałam tu szukając Twego wyniku...... przykro mi że się nie udało . Ale cieszę się że walczysz dalej . PozdrawiamEwunka bardzo Ci gratuluje wspaniale ze sie udało![]()
To w dniu transferu ile ?W 7 dc 9-10
Wpiszę cię, ale na pewno masz też dostęp do kompa. Tam to działa jak Excel.@M@gda zabij mnie ale nie mogę ogarnąć kalendarza na telefonie a z kompa nie korzystam. Mam 24 maja pierwszą wizytę usg potwierdzającą (mam nadzieję!!!!!) ciążę
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
My jesteśmy z Novum, mamy synka - udane pierwsze podejście, a teraz kolejna ciąża, tyle że w międzyczasie 3 nieudane transfery. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni, ale trzeba trafić na dobrego lekarza. Do samej stymulacji genialny jest Zamora, za to cudowną rękę do transferów ma Wojewódzki, u nas oba udane transfery to właśnie on.Cześć dziewczyny. Często was tu podczytuje. Miałam 2 inseminacje nie udane. Chcę podejść do in vitro. co powiecie o Novum w Warszawie? Jestem ze Szczecina i szukam dobrej kliniki. Poradzcie coś proszę.
Staramy się 4 lata. Wyniki męża i moje ok.
Ja się zgadzam. Czasami trzeba sie odciąć żeby móc pójść dalej. Cholernie przykre są takie sytuacje ale i ja i większość z was przez to przechodziła. Stracone cykle, negatywne testy, ciąże biochemiczne i w końcu poronienia. ..Dziewczyny, może mnie tu zjecie, ale uważam, że dawanie nadziei w takich sytuacjach jak ma Dusia to błąd. Beta od początku była niska, w 7dpt blastki powinna być pewnie ok. 70, tak pokazuje historia tego forum. A teraz kiedy spadła to ewidentnie wskazuje na biochemiczną. Owszem, cuda się zdarzają, ale chyba lepiej się na nie nie nastawiać i ewentualnie mieć ogromną radość, niż podtrzymywać w sobie nadzieję w sytuacji w zasadzie jednoznacznej.