M@gda
Moderatorka
@MilkyWay - wysokiej bety!!!
@Oska303 @Fasolka89 @karolina1984 - udanych wizyt, super podglądań, czekamy na zdjęcia!!!
@Oska303 @Fasolka89 @karolina1984 - udanych wizyt, super podglądań, czekamy na zdjęcia!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety nic mi o niej nie wiadomoOk dziekimyslalam tez o Lidi Rams sluszalas cos na jej temat ?
To fakt mój potrafi czasami do czerwoności [emoji13]. Postaram sie odstawic po transferze tylko jak mierzylam cisnienie to spadlo do 93 na 57 wypilam kawę i podniosło sie do 105 na iles nie pamietam dokladnie ile(o ile moj ciśnieniomierz jest ok). Postaram sie jeszcze raz spróbować jak juz bede na zwolnieniu moze bedzie latwiej [emoji4]Najlepiej ciśnienie podnosi facet jak zaczyna marudzić [emoji23]
A na poważnie, kilka pierwszych dni bez kawy chodziłam jak cma ale szybko się odzwyczailam. Kiedyś piłam 2 albo 3 mocne kawy i byłam pewna że będę się bardziej meczyla przy odstawieniu
[emoji127] 28.10.2017
O, to zupełnie inaczej liczył niż u mnie. A skoro miałaś 17 dojrzałych jaj to znaczy ze miałaś tez 17 dużych pęcherzyków >20mm?? Czy może w tych maleństwach po 9mm tez może się kryć dojrzałe jajo??Moj liczyl.wszystkie. Pobrane bylo 20 (ale chyba niebwysilali sie zeby wyciagnac wiecej, bo tyle ich bylo), z czego 17 w pelni dojrzalych, nie uszkodzonych podczas punkcji i gotowych do zaplodnienia. Ale u nas tylko 6 mozna bylo zaplodnic, wiec 11 zamrozilam.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję Bertha za instrukcję dla iPhonów.
Miałam ponad 17 dużych. Ale ja po stymulacji jajniki miałam po 12 cm każdy. Były... wielkie i wyglądałam jak w ciąży, bardziej niż terazO, to zupełnie inaczej liczył niż u mnie. A skoro miałaś 17 dojrzałych jaj to znaczy ze miałaś tez 17 dużych pęcherzyków >20mm?? Czy może w tych maleństwach po 9mm tez może się kryć dojrzałe jajo??
Bo może ja niepotrzebnie panikuje, tylko moj gin inaczej liczy?
Bardzo proszę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem tak- byłam wybitnym kawoszem, w pracy nie dowierzali jak odstawiłam, początki były trudne... A teraz same korzyści, bez kawy dużo lepiej się czujęDziewczyny pewnie wiele z was stanęła przed faktem "trzeba odstawić kawę" ja od kilku dni staram się nie pić kawy ale spada mi cisnienie ból glowy okropny który nie daje funkcjonować a tabletki nic nie dają. Pije jedna kawe rano i jest ok. Można w jakis naturalny sposób podniesc ciśnienie procz kawy bo nie wiem co to będzie po transferze.
No musimy tylko pamiętać że mocna herbat potrafi zawierać więcej kofeiny niż niektóre kawy, a to właśnie z powodu kofeiny odstawiamy czarny napójPowiem tak- byłam wybitnym kawoszem, w pracy nie dowierzali jak odstawiłam, początki były trudne... A teraz same korzyści, bez kawy dużo lepiej się czujęPoza tym tęskniłam za smakiem kawy... szukałam, próbowałam wszystkie z górnej półki bezkofeinowe i bleeee, ale znalazłam MK Cafe mildano- smak prawdziwej kawy a reszta to psychika, pije dużo zielonej mocnej, i tak pozbyłam się spiocha, nie pije juz 4 msc
![]()
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom