reklama

Kto po in vitro?

Ekstra! :) Ależ mnie wyprzedziłaś :D Też uważam, że grunt żeby ładne zarodeczki wyszły i wszystko się uda :) Ile łącznie trwała twoja stymulacja?

Na pewno się pochwalę po dzisiejszej wizycie :)
:)
29.04. ostatnia @
30.04. start stymulacji w 2dc
4.05. włączenie antagonisty Orgalutran w 6dc
7.05 zakończenie pregnylem wieczorem w 9dc
9.05 punkcja w 11dc

Czyli co, 8 dni stymulacji liczac od 2dc do zakończenia w 9dc.

reklama
Mam pytanko do dziewczyn które spodziewają się bliźniaków. Przy poprzednich transferach dwa razy brałam po dwa zarodki ale jakoś od początku nie wierzyłam ze się uda . Teraz jest zupełnie inaczej ,inne leki inne zarodki zupełnie inne przygotowanie i zaczynam się bać że może się udać a do piątku muszę podjąć decyzje czy jeden czy dwa zarodki . Wiem że przy dwóch moje szanse się zwiększają ale ciekawa jestem czy wasi lekarze mówili wam o plusach i minusach ciąży mnogiej i czy wy sie tak samo zastanawialiście wiedząc o ryzyku przy bliźniakach jak Ja ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Przykro mi Pixie, że masz doła.... Trzymam kciuki, żeby szybko przeszedł, a przede wszystkim nie narastał.
A jak się czujesz fizycznie? Zaczęliście kolejne podejście? Czy dopiero się przygotowujecie??

No u mnie chyba jeszcze poprzednie sie nie zakończyło bo ciagle nie dostałam normalnego okresu [emoji26]w środę wizyta w klinice i zobaczymy co dr powie....

Kochana musisz się trzymać, niedługo już przytulisz swoje kropeczki.. Jeszcze trochę, dasz radę. Wierzę w Ciebie :* :*

Dziękuje [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam pytanko do dziewczyn które spodziewają się bliźniaków. Przy poprzednich transferach dwa razy brałam po dwa zarodki ale jakoś od początku nie wierzyłam ze się uda . Teraz jest zupełnie inaczej ,inne leki inne zarodki zupełnie inne przygotowanie i zaczynam się bać że może się udać a do piątku muszę podjąć decyzje czy jeden czy dwa zarodki . Wiem że przy dwóch moje szanse się zwiększają ale ciekawa jestem czy wasi lekarze mówili wam o plusach i minusach ciąży mnogiej i czy wy sie tak samo zastanawialiście wiedząc o ryzyku przy bliźniakach jak Ja ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja się bliźniąt nie spodziewam, ale się wypowiem (a co tam). Ja brałam 2 zarodki, i owszem lekrz powiedział mi o ryzyku związanym z ciążą mnogą. Ale powiedział też, że biorąc 2 mam 80% więcej szans na ciążę i ok. 15% szans na bliźniaki. Nie wiem, możde niektóre dziewczyny mają wyższe/niższe szanse, może ma na to wpływ jakość zarodków - nie wiem. Ale to jest to co od lekarza usłyszałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry