Ja encortonu nie mam ale wszystkie leki zaczelam brac od 2dcPytanie. Od którego dnia cyklu brałyście Encorton przed crio transferem?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja encortonu nie mam ale wszystkie leki zaczelam brac od 2dcPytanie. Od którego dnia cyklu brałyście Encorton przed crio transferem?
o ile dobrze kojarzę od 2dcPytanie. Od którego dnia cyklu brałyście Encorton przed crio transferem?
Chodzi mi o to, że ja podchodzę na naturalnym i dr kazał od 16 dc.(dzień po owulacji) luteine pod jezyk i tyle, a że mam w domu encorton to chyba wezmę dziś ( transfer po jutrze).o ile dobrze kojarzę od 2dc
Hej. Mozesz mi powiedziec jakie mialas bety, leze w tej chwili w szpitalu, jak na razie nikt nie wie co die dzieje. Wczesniej pisalas ze u Ciebie tez beta powoli rosla a jednak sie udalo,Przedstawiam Wam moja fasolkęmam już 2 cm
![]()
nie wiem czy powinnaś dodawać leki, jak podchodziłam na sztucznym cykluChodzi mi o to, że ja podchodzę na naturalnym i dr kazał od 16 dc.(dzień po owulacji) luteine pod jezyk i tyle, a że mam w domu encorton to chyba wezmę dziś ( transfer po jutrze).
Encorton zaczelam brac 5 dni przed crioPytanie. Od którego dnia cyklu brałyście Encorton przed crio transferem?
Dziękuję za [emoji110] , a u Ciebie jednak skończyło się na szpitalu[emoji17] . Jak się czujesz? Życzę szybkiego powrotu do domku z poukladanym cyklem, by móc działać dalej[emoji110] [emoji110] [emoji110]Hej. Mozesz mi powiedziec jakie mialas bety, leze w tej chwili w szpitalu, jak na razie nikt nie wie co die dzieje. Wczesniej pisalas ze u Ciebie tez beta powoli rosla a jednak sie udalo,
Ja Gynokadin 3x1 również 7 dzień. W piatek kontrola i jak dobrze pójdzie 16 transfer.Ja biorę Progynowe 21 3x1+Encorton+Acard 75 i dziś jestem w 7 dniu cyklu sztucznego . Crio będę miała ok 19 i mam napewno od czasu do czasu takie klocia w dole i okropne migreny w piątek to aż na pogotowie musiałam jechać ale Ja tak niestety reaguje na hormony.W piątek mam usg i zobaczymy co to wyrosło z tego mojego endo .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom