aniasiwa
Fanka BB :)
12t4d.Ale śliczne maleństwoktóry masz tc?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
12t4d.Ale śliczne maleństwoktóry masz tc?
![]()
aaa rozumiemDziekuje ci kochana ale ja w uk teraz jestem moge kupic używaną z allegro tylko na adres pod ktorym bede w pl nikt nie odbierze poczty i nie wiem czy paczka zgra sie z moim pobytem czasowo.
Cudne foty!Ja już po...wszystko wygląda dobrzepłeć na dwoje babka wrozyla...kamień z serca...Zobacz załącznik 805827 Zobacz załącznik 805827
Super❤ śliczna dzidziaJa już po...wszystko wygląda dobrzepłeć na dwoje babka wrozyla...kamień z serca...Zobacz załącznik 805827 Zobacz załącznik 805827
Śliczny bobasekJa już po...wszystko wygląda dobrzepłeć na dwoje babka wrozyla...kamień z serca...Zobacz załącznik 805827 Zobacz załącznik 805827
Ja już po...wszystko wygląda dobrzepłeć na dwoje babka wrozyla...kamień z serca...Zobacz załącznik 805827 Zobacz załącznik 805827
Dawno cie nie widzialamWitam ponownie, aktualnie czekam na masę wyników, ale od wczoraj zaczynam wyciszanie jajników. Cała lista leków wykupiona.
Kolejna wizyta na 25 maja i zaczynamy stymulację do in vitro. Tyle czekałam, że aż się doczekałam.
Dopiero dochodzi do mnie cała ta procedura i zaczynam się bać, że moje nadzieje się mogą nie powieść, tak jak to zawsze było w naszym przypadku.
Nie mogę się napatrzećJa już po...wszystko wygląda dobrzepłeć na dwoje babka wrozyla...kamień z serca...Zobacz załącznik 805827 Zobacz załącznik 805827
Fajnie że znów jesteśWitam ponownie, aktualnie czekam na masę wyników, ale od wczoraj zaczynam wyciszanie jajników. Cała lista leków wykupiona.
Kolejna wizyta na 25 maja i zaczynamy stymulację do in vitro. Tyle czekałam, że aż się doczekałam.
Dopiero dochodzi do mnie cała ta procedura i zaczynam się bać, że moje nadzieje się mogą nie powieść, tak jak to zawsze było w naszym przypadku.