reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam ponownie, aktualnie czekam na masę wyników, ale od wczoraj zaczynam wyciszanie jajników. Cała lista leków wykupiona.

Kolejna wizyta na 25 maja i zaczynamy stymulację do in vitro. Tyle czekałam, że aż się doczekałam.

Dopiero dochodzi do mnie cała ta procedura i zaczynam się bać, że moje nadzieje się mogą nie powieść, tak jak to zawsze było w naszym przypadku.

Witam ponownie, aktualnie czekam na masę wyników, ale od wczoraj zaczynam wyciszanie jajników. Cała lista leków wykupiona.

Kolejna wizyta na 25 maja i zaczynamy stymulację do in vitro. Tyle czekałam, że aż się doczekałam.

Dopiero dochodzi do mnie cała ta procedura i zaczynam się bać, że moje nadzieje się mogą nie powieść, tak jak to zawsze było w naszym przypadku.
Dawno cie nie widzialam :) witaj!!

Nie martw sie na zapas. Jeszcze przyjdzie czas na stres i zmartwienia jak np efekt twoich staran zlapie kolka ;) a teraz badz dobrej mysli :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Fajnie że znów jesteś;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry