Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Nie chca mi podawac lekow bo lepiej zeby beta sama zaczela spadac, wiec czekamy do piatku. Dluzy sie to w nieskonczonosc
Dbaj o siebie, najważniejsze żeby to nie była ciąża pozamaciczna.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie chca mi podawac lekow bo lepiej zeby beta sama zaczela spadac, wiec czekamy do piatku. Dluzy sie to w nieskonczonosc
Fajnie że znów jesteś
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
moze to byc od kregoslupa.Moze idz na jakis masaz? moja kuzynka chodzila jak byla w ciazy ponoc sa jakies specialne dla kobiet z fasolka.Już rozpytuje wszędzie. Od wczoraj bola mnie biodra. Miała tak któraś z was?
Witam ponownie, aktualnie czekam na masę wyników, ale od wczoraj zaczynam wyciszanie jajników. Cała lista leków wykupiona.
Kolejna wizyta na 25 maja i zaczynamy stymulację do in vitro. Tyle czekałam, że aż się doczekałam.
Dopiero dochodzi do mnie cała ta procedura i zaczynam się bać, że moje nadzieje się mogą nie powieść, tak jak to zawsze było w naszym przypadku.
fajnie ze teraz tyle dziweczyn zaczyna idziemy jednym toremWitam ponownie, aktualnie czekam na masę wyników, ale od wczoraj zaczynam wyciszanie jajników. Cała lista leków wykupiona.
Kolejna wizyta na 25 maja i zaczynamy stymulację do in vitro. Tyle czekałam, że aż się doczekałam.
Dopiero dochodzi do mnie cała ta procedura i zaczynam się bać, że moje nadzieje się mogą nie powieść, tak jak to zawsze było w naszym przypadku.
Ale ja juz z kasa nie wydalam, a remont mnie czeka i to wiekszy niz sadzilam... moze sie w 250k zamkne z remontem. nie stac mnie na taki zbytek jak masazmoze to byc od kregoslupa.Moze idz na jakis masaz? moja kuzynka chodzila jak byla w ciazy ponoc sa jakies specialne dla kobiet z fasolka.
Super, oby do przodu!U mnie dobrze [emoji6] tego 29 to musiał być skąpy okres, teraz za tydzień mam zacząć dupka na wywolanie( żeby nie czekać w nieskończoność ) i jak wszystko bedzie dobrze to @ i przygotowanie do transferu [emoji2] ale sie cieszę ,ze cos ruszyło!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Doczekalas sie!!! Bardzo ci kibicowalam!!!1 blastus
7dpt beta 88
9dpt beta 200
16 dpt beta 3240
I dziś widziałam pęcherzyk jest w macicy