reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witaj. Super ze pozytywnie sie nastawiasz!! Moze tylko te ciuszkowe zakupy ciut za wczesnie.
Jesli jestes odwazna mozesz sprobowac, ale powiem ci ze ja 8 dpt 5dniowego zrobilam i ryczalamcaly dzien bo nic nie bylo widac wg mnie. Dziewczyny na forum cos tam bardzo bladego widzialy, maz tez a ja nic. Dopiero nastepnego dnia widzialamblada kreske, ale co sie naryczalam to moje!

Wiec jesli sie nie boisz skrajnych emocji, mozesz probowac :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Może faktycznie uda mi się powstrzymać do piątku, tylko ja w gorącej wodzie kąpana jestem. Lepiej męża poproszę, żeby schował ten test.

U mnie potwierdzone - 3 pecherzyki były, pobrane. Dostałam metypred 16mg do pozytywnej bety. Opakowanie jest 30szt wiec może dłużej będę brała...
o clexane sama poprosiłam, i dostałam 0,4. Niestety 100% płatny.. muszę gdzieś potem załatwić na ryczałt.
Luteina 100 3x2.

Jeśli będą zarodki to w niedziele transfer a beta w 9dpt.

Jutro pierwsze info czy coś się zapłodnilo :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana trzymam kciuki za piekne zaplodnienie i rozwoj calej trojeczki :*

Ja już po transferze, tym razem było spokojnie, pusty pęcherz i cewnik bezroblemowo umieszczono, chyba dr wziął do serca moje żale po ostatnim nieudanym transferze, wracam do domu, zwolnienie na trzy dni i wracam do pracy, czas szybciej zleci,nie będę się tak skupiać na sobie i wsłuchiwać się w swoje ciało;) zdjecie kropeczka bardziej widoczne niż ostatnio, widziałam jak wskakiwał;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Super kochana to teraz emocjonujace 2 tygodnie przed toba :)
Mocno trzymam kciuki za wysoka bete :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry