aniasiwa
Fanka BB :)
No właśnie tak to jest z tymi sikancami...nic się nie martw...na prawo nie wyjść...jedź na betę to wszystko będzie jasne...No właśnie przed chwilą zrobiłam i nie ma nawet cienia cienia(((
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie tak to jest z tymi sikancami...nic się nie martw...na prawo nie wyjść...jedź na betę to wszystko będzie jasne...No właśnie przed chwilą zrobiłam i nie ma nawet cienia cienia(((
STOP. Nie nakręcaj się!!!Przez moją niecierpliwość i głupotę będę miała zepsuty cały dzień. Kurczę - wszystko było tak pięknie - zarodek najwyższej klasy, grube endo- byłam pewna, że tym razem się uda. Nie wiem czy się podniosę po kolejnej porażce. Moja gin. nie pozwoli mi już podejść do stymulacji.Już teraz namawiała mnie, żebym się poddała, ale postawiłam na swoim i słusznie, bo udało się uzyskać piękny zarodek. Jedna rzecz nie daje mi spokoju- podczas transferu strasznie się że mną mocowały(lekarka i asystentka) i strasznie bolało.Może wtedy coś poszło nie tak? Zwariuję od tego myślenia. Do wczoraj byłam przekonana, że jestem w ciąży: (
Głos rozsądku! Brawo Madziu, popieram w 100%.STOP. Nie nakręcaj się!!!
Po pierwsze, nie wiesz jeszcze czy się udało, czy nie. Miałaś podane 3 dniowe zarodki, mogły się jeszcze dobrze nie wgryźć. Pokaż tego sikacza, może my coś wypatrzymy.
Po drugie, nawet negatywny sikacz nie oznacza, że ciąży nie ma, bo hormony w moczu mają niższe stężenie niż w krwii.
Po trzecie, twoje nastroje źle wpływają na ewentualny sukces. Ostrzegałyśmy Cię, że test może wyjść negatywny, ale mówiłyśmy, że mimo tego powinnaś być pozytywnie nastawiona. A jednak teraz popadasz w rozpacz. Idź na betę, powinna już coś pokazać. Chociaż nawet jesli ona wyjdzie negatywna trzeba ją za kilka dni powtórzyć.
Trzymamy kciuki.
Hm..." A nie mówiłam" hi hi[emoji1] już Ci gratulowalam, ale bardzo chętnie zrobię to jeszcze raz GRATULUJĘ i życzę pięknego przyrostu.Tak, on tak bardzo śmiało mówił o tej ciąży kilka razy. To lekarz jest jej bardziej pewny niż ja bo podchodzę do tego ostrożnie. Kazał jeszcze dwa razy powtórzyć hcg i w Dzień Matki mam mieć wizytę potwierdzająca dobre umiejscowienie
. Mam nadzieje, ze beda dobre przyrosty.
A na hiperke dostałam zastrzyki przeciwzakrzepowe.
Wiesz, ja już jestem mądrzejsza doświadczeniem, ale część z was pamięta jaką dramę ja odstawiłam jak zrobiłam sikacza i nic nie widziałamGłos rozsądku! Brawo Madziu, popieram w 100%.
[emoji127] 28.10.2017