reklama

Kto po in vitro?

Ja juz po rozmowie nic mi lekarz o genetyce nie mowil mam brać wit d3 400 j kwas foliowy metylowany tak samo wit B12 i żelazo. Jak będę wyniki wyrazu to zadzwonić i umówić się na wizytę. A co do amh to usłyszałam tylko ze może się udać albo i nie, ale toż przecież nigdy nie ma 100% [emoji4]

reklama
cześć, to tak jak jak miałaś transfer. Ja juz 3 razy bete robiłam:) pierwszy w sobote czyli 7dpt. Jak czytam o tych plamieniach to zawsze się zastanawiam w jakiej to jest postaci, czy razem z lekami? Ja tam wkładam tyle leków ze nawet gdyby były plamienia to rozćięczyłyby się z lekami i je nie zauważyłabym, ze mnie cały czas cieknie jak chodzę.
Robiłaś bete z zaleceń lekarza czy na własną rękę? Ja muszę czekać do jutra, tutaj niestety nikt nie zrobi mi badań dlatego ze ja chce. Nawet dzis do nich dzwonilam i kazali mimo wszystko jutro przyjechac. Biore 3 razy dziennie dwie tabletki Utrogestu, one sa biale i wyplywaja na gesto, to nie jest ciezko odroznic co jest czym. Szczegolnie ze brazowych plam i nitek jest pelno Czytalam ze przy imlantacyjnym nie pojawia sie zywa czerwona krew. Wlasnie dojrzalam skrawek czegos takowego, i chyba moj optymizm szlak trafil. Poza tym marwie sie iloscia plamien, nie jest to ilosc jak przy okresie, ale przez dzien kilka wkladek idzie.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

A jak betowanie wyjdzie dobrze to wracacie do pracy? Tyle sie czlowiek stara i stara i nie chciala bym czegos sknocic powrotem do pracy jak bym juz byla w ciazy.
Ja wrocilam,pochodzilam kilka dni.ale bylam tak.spiaca ze moglam spac z twarza w talerzu wiec poszlam dalej na zwolnienie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Robiłaś bete z zaleceń lekarza czy na własną rękę? Ja muszę czekać do jutra, tutaj niestety nikt nie zrobi mi badań dlatego ze ja chce. Nawet dzis do nich dzwonilam i kazali mimo wszystko jutro przyjechac. Biore 3 razy dziennie dwie tabletki Utrogestu, one sa biale i wyplywaja na gesto, to nie jest ciezko odroznic co jest czym. Szczegolnie ze brazowych plam i nitek jest pelno Czytalam ze przy imlantacyjnym nie pojawia sie zywa czerwona krew. Wlasnie dojrzalam skrawek czegos takowego, i chyba moj optymizm szlak trafil. Poza tym marwie sie iloscia plamien, nie jest to ilosc jak przy okresie, ale przez dzien kilka wkladek idzie.

Ale tyle.plamisz czy tyle wody z ciebie leci? Bo ze.mnie lecialo jakby kto kran odkrecil. A nie podrazniasz sie wkladajac tabletku? Np aplikatorem albo paznokciem?

Hej. Ja zrobiłam dziś progesteron 16,41(niby w normie) ale martwi mnie estradiol 39,06 przy normie 55-215 [emoji22] co o tym myślicie. Jestem na naturalnym cyklu 4dpt

Ale tyle.plamisz czy tyle wody z ciebie leci? Bo ze.mnie lecialo jakby kto kran odkrecil. A nie podrazniasz sie wkladajac tabletku? Np aplikatorem albo paznokciem?

To raczej nie od aplikacji tabletek. Wkladke mam zabrązowiała, a jak sie podcieram to jest cos w stylu tego jak juz sie okres konczy, tylko to jest brazowe i zamiast jakis tam skrzepow sa czasami niteczki, pajeczynki.
Moje pierwsze w zyciu forum, a ja sie rozpisuje o moich "wyplywach" [emoji15]
Musze jakos do jutra doczekac, jade rano, a z wynikami bedą popoludniu dzwonic.

reklama

dzisiejszą robiłam na własna rękę, a pierwsze dwie bety planowe, u mnie w klinice pierwsza weryfikacja bety oraz etradiolu i progesteronu w 3,6 i 10 dpt 5dniowego zarodka. Ja mialam podawane 4 dniowe.
Ja robiłam bete 10.05 planowo czyli 4 dpt ( wyniasla 2,5 - ale to jeszcze po lekach), następnie 13.05- tez planowa - wyszła 48,8 i dzis powtorzyłam na własną rękie aby przekonać się ze rośnie. Kolejna planowa beta 17.05.2017 Trzymam kciuki i powodzenia jutro.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry