Nie udalo mi sie.Czekam na informacje ile sniezynek zostalo mam nadzieje ze wszystkie 4.Powodzenia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie udalo mi sie.Czekam na informacje ile sniezynek zostalo mam nadzieje ze wszystkie 4.Powodzenia
Ja mówię o tym, że będziesz musiała z tym żyć a później może Ci się zmienić perspektywaJa bym chyba była patologiczną rodzinką z 6tką dzieci zapomoga z MOPSU itp.. Nie oddałabym - TERAZ:-)
Śliczności❤❤Cześć dziewczyny, ja już po USG.
Okruszki mają się dobrze i dziś wchodzimy w 11 tydzieńdziękujemy za kciuki i pozdrawiamy <3
Cześć dziewczyny, ja już po USG.
Okruszki mają się dobrze i dziś wchodzimy w 11 tydzieńdziękujemy za kciuki i pozdrawiamy <3
Nawet komercyjnie obowiązuje ograniczenie do 6 zapłodnionych komórek. Wyjątkiem są oczywiście dziewczyny które ukończyły 35 lat i pewnie jakieś wskazania genetyczne.oooo to cos się zmieniło w PL po programie z MZ? Bo jezeli idzie się komercyjnie to można zapładniać ile się chce, chyba że PiS coś zmienił?? Ograniczenie było co do ilości podawanych zrodków. Zgodnie z ustawą ponizej 35r.ż maks 2 a powyżej maks 3.
Ja będę od punkcji na L4, do końca ciąży. Ale każdy inaczej.A jak betowanie wyjdzie dobrze to wracacie do pracy? Tyle sie czlowiek stara i stara i nie chciala bym czegos sknocic powrotem do pracy jak bym juz byla w ciazy.
U nas też tylko kętrzyński, kieleckim zajadają się Ci co Kętrzyńskiego nie jedli:-)A w temacie majonezów to mój
nr 1 majonez kętrzyński
nr 2. kielecki.
![]()
Która z Was leczyła się w Invimedzie w Wawie, jakie macie doświadczenia? Może mogłybyście polecić jakiegoś lekarza z tej kliniki? Jeśli mój lekarz nie zgodzi się na plan działania,który zaproponowałam to chyba tam się zgłoszę.
Ja się leczyłam, u doktora Kaczyńskiego (Jarosława nota bene). Leczyła się też Kasia90, ale od kilku dni nie zaglądała na forum. Mnie się udało za pierwszym podejściem.Która z Was leczyła się w Invimedzie w Wawie, jakie macie doświadczenia? Może mogłybyście polecić jakiegoś lekarza z tej kliniki? Jeśli mój lekarz nie zgodzi się na plan działania,który zaproponowałam to chyba tam się zgłoszę.
Jadłam u znajomych... I tyle w temacieU nas też tylko kętrzyński, kieleckim zajadają się Ci co Kętrzyńskiego nie jedli:-)