Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Weź może kilka dni pobierz szczególnie po transferze. Ja bez zaleceń brałam do pozytywnej bety po 1 dziennie.Hejczekam dzisiaj na informacje jak moje zarodki i bardzo się niecierpliwie [emoji3] ale wyczytałam międzyczasie o No- spie. Ja mam w zaleceniach z kliniki 3x1 w razie potrzeby. Zrozumiałam, że to oznacza w razie bólu. A, że mnie nie boli to nie wzięłam. A teraz czytam, że to zapobiegawczo przeciw skurczom macicy ... brać? Jak długo? Tyle tej chemii [emoji87][emoji85][emoji17][emoji17][emoji17]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Weź może kilka dni pobierz szczególnie po transferze. Ja bez zaleceń brałam do pozytywnej bety po 1 dziennie.
Ale jestes sczesciaraDziewczyny zachowuję się jak samolub bo piszę tylko o sobie ale rzadko wchodzę na forum i nie nadążam za wpisamitakże przepraszam
Wczoraj zadzwonili do mnie z kliniki że z 60 pobranych komórek 45 jest prawidłowycha druga wiadomość jest taka że wszystkie 6 przeznaczonych do procedury się zapłodniło
na dodatek mieli dzisiaj dzwonić jeśli mroziliby któreś w 3 dobie ale nie zadzwonili. Tłumaczyli że jeśli nie zadzwonią to znaczy że czekają do 5 doby.
Powiedzcie mi które są lepsze? 3 dniowe zarodki czy 5dniowe ?![]()
Pewnie że dam znaćdzisiaj wracam do pracy, mam klienta na 8 już umówionego, mam nadzieję że zdążę wyskoczyć bo punkt pobrań do 10;(
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny! U mnie dzis 1dptz 11 pobranych komóreczek zaplodnilo się 5, 3 zamrozono a dwa podano mi w 3-dobie z hatchingiem(nacinaniem otoczki).tak więc czekamy do 29 maja! Za wszystkie betujace dzisiaj dziewczyny trzymam mocno kciuki !