Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak dlugo bralyscie zastrzyki na porost jajeczek? Ja mam na razie rozpisane na 6 dni zastrzyki i sie zastanawiam ile jeszcze dopisze czy nie dopisze itp.
Brzuch bardzo mi urósł ale już na szczęście wraca do swoich rozmiarówNo to dobrze! Jak odpukać zaczęłabys sie czuć gorzej to mierz sobie obwód brzucha i kontroluj wagę na wszelki wypadek. Jak by wzrastało to informuj lekarza.
nie mam niestety możliwości spojrzeć na wypis a po punkcji jakoś nie miałam głowy żeby poczytać...ale jak doczytam to dam znaćA czy przy tych dwóch stymulacjach miałaś te same leki do stymulacji?
A czy na opisie po punkcji masz info jakiej wielkości były te 60 pęcherzyków podczas pobierania ? U mnie w opisie napisali ze nakluli 3 pecherzyki w wielkości 20-22mm. I się zastanawiam czy może u was jest tyle pęcherzyków bo pobierają tez jaja z mniejszych pęcherzyków, a u mnie tylko te duże?
Superczekamy na info jutro
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Madzia a jak to teraz jest. Ponoc od maja sie przepisy zmienily ze kobieta w ciazy jesli pracuje przy kompie to ma byc w robocie 8 godzin i po kazdej godzinie 15 min przerwy. Z tego co pamietam to wczesniej bylo ze moze przy komputerze pracowac 4 godziny i zazwyczaj puszczali do domu. Kolejne pytanie czy na zwolnieniu widnieje inf ze to zwolnienie ciazowe czy daja 2 lub 1?Ja wrocilam,pochodzilam kilka dni.ale bylam tak.spiaca ze moglam spac z twarza w talerzu wiec poszlam dalej na zwolnienie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kmeva, fanfastyczne wieści!!! 5 zarodków, wow.Hej dziewczyny! U mnie dzis 1dptz 11 pobranych komóreczek zaplodnilo się 5, 3 zamrozono a dwa podano mi w 3-dobie z hatchingiem(nacinaniem otoczki).tak więc czekamy do 29 maja! Za wszystkie betujace dzisiaj dziewczyny trzymam mocno kciuki !
Hormony i stres. I ja tak miałam, niestety, co prawda ja się nie wyciszałam, ale stymulacja trochę rozchwiała mnie emocjonalnie.A ja się pożalę, że okropnie wolno czas mi leci. Dziś 11 dzień wyciszania..., kłucie się w brzuch już mniej mnie stresuje, ale tak okropnie nieprzyjemne to jest!
Cały czas odliczam dni do stymulacji.
Robię się też humorzasta, albo idzie @ albo to te hormony tak na mnie działają.
1,5kg to nie 4kg jak u mnie (podaję wagę na oko, bo odmówiłam ważenia się w tym okresieBrzuch bardzo mi urósł ale już na szczęście wraca do swoich rozmiarówwaga niestety pozostała...1,5kg więcej...
Ja oczywiście bardzo się cieszę tylko jakoś do mnie to nie docieraAle jestes sczesciarawspaniala wiadomosc ze wszystkie 6 sa idealne. Zawsze to lepiej sie czlowiek ma psychicznie jak wie ze ma 6 podejsc
U mnie dr mowi ze jak sie uda 6 uzyskac to bedzie bardzo dobrze
A jak ty sie czujesz po tych 60 bardzo brzuch boli?