adunnnia90
Fanka BB :)
Gratulacje!!! [emoji110] [emoji4]No to jestem - 7 dpt blastocysty - bhcg 35,ja nie wierzę!!!
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje!!! [emoji110] [emoji4]No to jestem - 7 dpt blastocysty - bhcg 35,ja nie wierzę!!!
Ja ze wczesniejszej pracy zrezygnowalam ze wzgledu na za mocne obciazenie fizyczne. Teraz przede mna bedzie criotranafer i wlasnie zastanawiam sie czy szukac nowej pracy czy moze jednak odpuscic. To napewno jest wyczyn walczyc z tym wszystkim i jeszcze nowa prace zaczynac, stres i organizacja, nie bardzo jestem w stanie sobie to wyobrazic i dlatego boje sie probowac.Od jakiegoś czasu nic nie robię tylko czytam forum naprzemiennie z artykułamiw czwartek transfer w poniedziałek nowa praca. Jakies sposoby sprawdzone na zminimalizowanie stresu?
Gratulacje , teraz czekamy no porządny przyrostNo to jestem - 7 dpt blastocysty - bhcg 35,ja nie wierzę!!!
Ehh bo ja zawsze z przebojami i było opóźnienie z wynikamiAleś nas nastraszyła nie odzywając się.
FANTASTYCZNIE!!!!! Teraz tylko ładnych przyrostów!
Witaj [emoji8] każda z nas chyba mierzyła się z takim problemami i rozterkami [emoji21] trzeba wziąć się w garść i walczyć. Myśleć pozytywnie! Trzymam za Ciebie kciuki [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
2 male cuda sliczneCześć dziewczyny, ja już po USG.
Okruszki mają się dobrze i dziś wchodzimy w 11 tydzieńdziękujemy za kciuki i pozdrawiamy <3
Bardzo bardzo bardzo mi przykro[emoji22] [emoji22] [emoji22]Dzwonili. Mi sie niestety nie udalo. Wynik negatywny. Mam odstawic Utrogest. Nie beda mi powtornie bety badac. Cos czulam, ze to krwawienie to nie jest dobry znak. No cóż, jednak wolalam byc nieswiadoma.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję, aż miło się czyta takie wiadomości <3No to jestem - 7 dpt blastocysty - bhcg 35,ja nie wierzę!!!
Dzwonili. Mi sie niestety nie udalo. Wynik negatywny. Mam odstawic Utrogest. Nie beda mi powtornie bety badac. Cos czulam, ze to krwawienie to nie jest dobry znak. No cóż, jednak wolalam byc nieswiadoma.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Kompletnie nic, nawet głupich witamin, mąż też nieA brałaś jakieś suplementy między pierwszą a drugą stymulscj
stymulacją?