adunnnia90
Fanka BB :)
Świetnie! [emoji4] [emoji110]Chwalę się, że w końcu dostałam telefonWszystkie 5 zarodeczków dzielą się. Jutro kogoś przygarnę. Transfer o 14
![]()
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Świetnie! [emoji4] [emoji110]Chwalę się, że w końcu dostałam telefonWszystkie 5 zarodeczków dzielą się. Jutro kogoś przygarnę. Transfer o 14
![]()
To niech zamieszka u mamy na 9 miesięcyDziewczyny jestem po [emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ przygarnęłam jednego kropeczka. Wszystkie komórki ładnie się podzieliły na 5 blastocyst. Mam zdjęcia [emoji38] cała procedura super, dr Wojewódzki bardzo wspierający. Wszystko nam pokazano na USG. Jestem bardzo szczęśliwa! [emoji173]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Chwalę się, że w końcu dostałam telefonWszystkie 5 zarodeczków dzielą się. Jutro kogoś przygarnę. Transfer o 14
![]()
Tylko pamiętaj, że wszystkich 5 ci nie podadzą na raz![]()
To niech zamieszka u mamy na 9 miesięcy![]()
Ale to jest szczęście - mówię Ci!! Ja cała w euforii [emoji7][emoji847]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny prosze o modlitwe zona mojego meza brata jest w 6 miesiacu. Dostala silnego krwotoku karetka ja zabrala do szpitala nie wiadomo co sie dzieje i czy uratuja dziecoCzuje sie z tym strasznie jak sie dowiedzialam ze jest w ciazy starasznie jej zazdrosiclam ale nigdy nie zyczylam zle
![]()
PowodzeniaChwalę się, że w końcu dostałam telefonWszystkie 5 zarodeczków dzielą się. Jutro kogoś przygarnę. Transfer o 14
![]()