Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez dzis ide po ananasika[emoji4]Juz dzisiaj kupilam ananasa [emoji106]
[emoji110] [emoji110]Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizytypowodzenia na transferach
Ja dzisiaj wieczorem mam wizytę, jak przed każdą bardzo się stresuję czy Wszystko z maluchem jest dobrze... Nie wpisałam się do kalendarza bo na tel nie bardzo ogarniam a z kompa w domu prawie w ogólne Nie korzystam![]()
Trzymajcie i za nas kciuki żeby wszystko bylo dobrze![]()
Miłego dnia wszystkim :*
Zgadzam się z Nospa,co do oxy nie mam wiedzy. Teraz jak byłam w szpitalu lezałam z dziewczyną,która codziennie brała 3x1 Nospa. Pierwsze co Pani docent kazała zrobić to natychmiast odstawić nospe i podawać tylko w razie potrzeby,doraźnie. Ja brałam nospe 3x1 tylko po transferze,jak wyszła ok beta od razu odstawilam i przez 29 tyg ciąży wzielam może 3 tabletki. Też czytałam te badania.A ja nie do końca się z tym zgodzę że branie nospy codziennie jest bezpieczne- dla Ciebie może tak ale nie dla dziecka. Nospa to lek obniżający napięcie mięśniowe, a więc przeciwdziałający skurczom macicy . Ale napięcie mięśniowe obniżane jest
także u nienarodzonych dzieci. Nie w sposób znaczny, lecz na tyle, by rodziły się z obniżonym napięciem mięśni twarzy.Dzieci nie mają prawidłowego odruchu żuchwowego - mają niedomkniętą buzię, bardziej się
ślinią, źle chwytają pierś, mają trudności ze ssaniem nie mogąc unieść i przyczepić brodawki piersi do podniebienia. Często szybciej przez to
przechodzą na butelkę.
Tak samo jak przy porodzie bezpieczne jest podawanie oxsytocyny. Po 11 latach u syna koleżanki wykryto nadwrażliwość na dotyk od razu padło pytanie specjalisty ile dawek oxsy. przy porodzie dostała.
Strasznie mi przykroMam teraz tyko nadzieję, że obejdzie się bez szpitala chociaż mam skierowanie, ale na usg już było widać że prawie wszystko się oczyscilo samo.
Zgadzam się z Nospa,co do oxy nie mam wiedzy. Teraz jak byłam w szpitalu lezałam z dziewczyną,która codziennie brała 3x1 Nospa. Pierwsze co Pani docent kazała zrobić to natychmiast odstawić nospe i podawać tylko w razie potrzeby,doraźnie. Ja brałam nospe 3x1 tylko po transferze,jak wyszła ok beta od razu odstawilam i przez 29 tyg ciąży wzielam może 3 tabletki. Też czytałam te badania.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom