Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem po 2 iui , a jeśli jestem tu to znaczy ze się nie udało. Szczerze wątpię w skuteczność iui , oczywiście to zależy od problemu z jakim kto się zmaga, jeśli no wrogi sluz to iui jest rozwiązaniem bo sluz omija. Jeśli jakieś grubsze problemy ( ja mam endometrioze , bardzo małe amh ) - ja jestem na nie.Dziewczyny jestem po dwóch nieudanyych crio transferach więcej zarodków już nie mam i pieniążków też. Czy warto spróbować inseminacji czy komuś się udało?
Świeże, choć zastanawiamy się nad ponownym zbadaniem parametrów i ewentualnym mrożeniem.Chyba moje pytanie zostało pominięte w tym natłoku informacji.
Czy do ivf miałyście mrożone nasienie czy na świeżo wasi mężowie podawali? Lepiej złożyć depozyt?
Chyba moje pytanie zostało pominięte w tym natłoku informacji.
Czy do ivf miałyście mrożone nasienie czy na świeżo wasi mężowie podawali? Lepiej złożyć depozyt?
niee,ja tylko tak technicznie pytam ,gdzie to znalezcKalendarz ci się otwiera?? Ja utworzyłam nowy wątek dla zgromadzonych przez ciebie artykułów.

niee,ja tylko tak technicznie pytam ,gdzie to znalezc![]()
jasne,ze lepsze swieze nasienie,ale jesli u was jest z tym problem,to oczywiscie mrozcie i nie czekajcie ,az nie bedzie co mrozic Parametry nasienia lubia sie zmieniac,niestety nie zawsze na lepsze..Zawsze macie jakies zabezpieczenie. My pomimo nasienia 1A ,mamy zamrozone tez.Chyba moje pytanie zostało pominięte w tym natłoku informacji.
Świeże, choć zastanawiamy się nad ponownym zbadaniem parametrów i ewentualnym mrożeniem.
U nas jednym z czynników było słabe nasienie.
Mała ruchliwość.A mogę zapytać co było nie tak?
U nas właśnie jedyny powód to mała ilość w koncentracji. Reszta jest ok.