reklama

Kto po in vitro?

reklama
No właśnie , wynik jest za duży na pewno zagnieździły się dwa wykrakałam ... to nie jest 6-7 tydzień , także niestety czeka mnie dalszy stres
Powinnaś sie cieszyć ze sie udalo, i nie wazne czy jeden zarodek zostal z Toba czy dwa, niektore dziewczyny z forum wiele naprawde wiele by daly zeby byc na Twoim miejscu...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie , wynik jest za duży na pewno zagnieździły się dwa wykrakałam ... to nie jest 6-7 tydzień , także niestety czeka mnie dalszy stres
Przepraszam Cię, ale dlaczego ciągle narzekasz i tak piszesz? Odnoszę wrażenie, że wolałabyś wcale nie być w ciąży. Mam teraz 3 koleżanki i jedna znajoma, które mają ogromne problemy z zajściem w ciążę i one by marzyły żeby być na Twoim miejscu. Może jest jedno Maleństwo, tego jeszcze nie wiesz. Ale pamiętaj, że to sa Twoje dzieci. I z tego wychodzi, ze jedno bardzo niechciane. Kochaj je doceniaj, że się udało. Zobacz ilu dziewczynom się nie powiodło. To co one mogą powiedzieć?

Nawet jak jest to 5-6 tydz. to jest do 20.000.
I nawet jesli (w co nie wierze) jestes w tej ciazy blizniaczej to sprobuj sie chociaz troche cieszyc,co druga tutaj by sie pociac dala,zeby w tej ciazy BYC :) ja tez...

reklama
Przepraszam Cię, ale dlaczego ciągle narzekasz i tak piszesz? Odnoszę wrażenie, że wolałabyś wcale nie być w ciąży. Mam teraz 3 koleżanki i jedna znajoma, które mają ogromne problemy z zajściem w ciążę i one by marzyły żeby być na Twoim miejscu. Może jest jedno Maleństwo, tego jeszcze nie wiesz. Ale pamiętaj, że to sa Twoje dzieci. I z tego wychodzi, ze jedno bardzo niechciane. Kochaj je doceniaj, że się udało. Zobacz ilu dziewczynom się nie powiodło. To co one mogą powiedzieć?

Dokładnie [emoji1316] strasznie przykro czyta się to narzekanie [emoji20] ja bym dała wszystko, żeby się powiodło, a już dwa od razu to los na loterii dosłownie...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry