Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja sie klulam do 14tc...chcialam miec 100% pewnisc ze lozysko zacznie produkcje...Dziewczyny ja w środę będę miała równo 12 tygodni. Teraz nadal biorę prolutex, neoparin i luteine. Możecie powiedzieć jak długo Wy bierzecie podobne leki? Od 12 tyg organizm przejmuje na siebie zadanie produkcji progesteronu, więc może już wystarczy tego kłucia?
Łoj... no jak trzeba to trzeba. I tak wizyte mam dopiero za prawie dwa tyg, więc wyjścia nie maJa sie klulam do 14tc...chcialam miec 100% pewnisc ze lozysko zacznie produkcje...
Zobacz w aptece Gemini w Gdyni, tam są dużo tańsze leki,z Gamety zawsze tam mnie odsyłająSa kliniki ktore poleca invimed tylko ze wczoraj po transferze nie chcialam tam isc bo wolalam sie szybko polozyc bo po relanium jakos dziwnie sie czułam. Jutro pojade do Gdyni to zobaczę w tych aptekach. Bardziej sie nastawialam na taka cene jak ty placisz a nie prawie 300 za op.
Kurczaczki, sprawdz adres invimedu w warszawie, na rakowieckiej jest, ale numeru nie pamietam.Magda a mozesz mi podac adres tej apteki mam znajomych w Warszawie to moze by mi zrealizowali ta recepte
Ja biorę luteine, estrofem i 2 × prolutex, ale ja miałam niski progesteron i lekarka kazała mi pomału schodzić z luteiny i estrofemu , ale prolutex jeszcze zostaje , niby po 16 tyg.łożysko przejmuje produkcję progesteronu.Dziewczyny ja w środę będę miała równo 12 tygodni. Teraz nadal biorę prolutex, neoparin i luteine. Możecie powiedzieć jak długo Wy bierzecie podobne leki? Od 12 tyg organizm przejmuje na siebie zadanie produkcji progesteronu, więc może już wystarczy tego kłucia?
Ja tez od początku aplikuje palcem. Lekarz pozwolił.Emilianka6966 w ciąży słyszałam że już powinno sie zrezygnować z aplikatora. Mnie on od poczatku "przerażał" ;-) a leki aplikuję palcem.
Dziewczyny co jest lepsze luteina czy lutinus? Pytam bo mój doktor zalecił przed transferem luteine a po transferze inna doktor powiedziala ze zmieni na lutinus jest troche droższy ale lepszy. Pomyslalam ok ale nie sądziłam ze taka roznica w cenie za luteine płacilam 56zl a dzis pani w aptece mowi ze lutinus kosztuje 289zl. Jutro popytam po innych aptekach ale watpie czy znajde dużo taniej.
Jeszcze nie wiem dokladnie. W przyszłym roku mysleKiedy wracasz po śnieżke ?
Buziaki dla bliźniaków