adunnnia90
Fanka BB :)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach [emoji110][emoji110]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oczywiscie Ja bralam 800 mg na dzien
Dziękuje Ci za odpowiedz bo wie trochę przestraszyłam ze te pastylki takie duże i aż 6 mam ich brać. Lesze sa do pochwowo czy pod język to ma znaczenie?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziendobry kobietki
Mozecie mi napisac jakie najlepsze suplementy dla poprawy jakosci plemnikow?
Z gory dzieki za odp
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Pewnie. Ja byłam na sztucznym cyklu i brałam 3x5 dopochwowo i 3x5 podjezykowo [emoji6]Kochane dostałam luteinę do pochwowy dwie pastylki 100mg co 8 godzin do betowania czy to normalne ze aż tyle?dziekuje za opowiedz
Mój maż poszedł do ziołolecznictwa zakonu bonifratrów w Krakowie i tam mu przepisami specjalna nalewkę ziół na plemniki o na płodność. To zażywałamDziendobry kobietki
Mozecie mi napisac jakie najlepsze suplementy dla poprawy jakosci plemnikow?
Z gory dzieki za odp
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Pomogło?Mój maż poszedł do ziołolecznictwa zakonu bonifratrów w Krakowie i tam mu przepisami specjalna nalewkę ziół na plemniki o na płodność. To zażywałam
Ja dziś 14dptA na jakim jestes teraz etapie? Ktory dpt??
Trzymaj się tam!!!Jedziemy właśnie do kliniki. Nie dziękuję żeby nie zapeszyc! [emoji8]
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans