Emilianka6966
Fanka BB :)
Ja biore 6 x 100 mg na dobęKochane dostałam luteinę do pochwowy dwie pastylki 100mg co 8 godzin do betowania czy to normalne ze aż tyle?dziekuje za opowiedz
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja biore 6 x 100 mg na dobęKochane dostałam luteinę do pochwowy dwie pastylki 100mg co 8 godzin do betowania czy to normalne ze aż tyle?dziekuje za opowiedz
U nas bardzo ale to bardzo pomógł Promen, wyniki nie były najgorsze do iui chciałam zwiększyć ilość prawidłowych, po 3 msc i diecie plemniki jak u nastolatka, lekarz sam w szoku był, bo nie wierzył w suplementyDziendobry kobietki
Mozecie mi napisac jakie najlepsze suplementy dla poprawy jakosci plemnikow?
Z gory dzieki za odp
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Nam lekarz polecił Profertil.Dziendobry kobietki
Mozecie mi napisac jakie najlepsze suplementy dla poprawy jakosci plemnikow?
Z gory dzieki za odp
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Nam lekarz polecił Profertil.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Ja tez mialam 6 dziennieKochane dostałam luteinę do pochwowy dwie pastylki 100mg co 8 godzin do betowania czy to normalne ze aż tyle?dziekuje za opowiedz
Chyba znowu sie nie udało jestem załamana dzwoniłam do embriologa mija doba a plemnik cie nie jeszcze przyjął i 3 komórki nie zapłodnili. Mówią ze daj szanse do wieczora i maj nadzieje ale ja wiem co to znaczy. Juz rozpacz, płacz i znowu zawód. Nie moge sie pogodzić z tym ze nie bede mieć dzieci po prostu nie moge![]()
Jeśli to o nasienie chodzi oczywiście.A... szybka zmiana na nasienie dawcy?? Rozważaliście??