Dream, 23 dpt lekarz widział tylko pecherzyk tak? U mnie w poprzedniej ciąży pecherzyk ciążowy lekarz zobaczył dopiero 30dpt 3 dniowych zarodkow, po tygodniu , 38dpt ku zaskoczeniu wszystkich pojawiło się serduszko. U mnie beta od początku była niska, rosła w miarę odpowiednio ale była niska np 26dpt wynosiła tylko 600, odstawialm wtedy leki a za kilka dni kontrola hiperki i pecherzyk... ciąża nie skończyła się dobrze , ciągle na usg widoczny był ok tydzień opoznienia. Więc jeśli ma być podobnie u Ciebie to nie życzę Ci tego naprawę. To co wtedy przeżyłam bylo koszmarem który ciągnął się do 14 tygodnia.
Tym razem 25dpt lekarz widział już tętno, ale słabe , 27dpt tętno wchodzilo już w normy i zauważono drugi pecherzyk- dopiero się pojawił ! 30dpt tętno pierwszego bardzo dobre, drugi ciągle bez, 37dpt plamienie, pomyslalam że poronilam ten nierozwiniety, a dziś prenatalne i okazuje się że dziecko ma się dobrze a worek owodniowy po drugim ciągle jest...
Mysle, że jest szansa jeszcze na to aby serduszko się pojawilo. U mnie 25dpt tętno ledwo zauwazalne, więc dzień czy dwa wcześniej pewnie by go nie bylo. Tyle że różnica w wieku zarodków. Przepraszam,Ale kiedy masz kolejne usg?
Kurde strasznie mi przykro i przeżywam wszystkie tu porażki, najbardziej chyba te podobne do moich. Tym.razem modlilam się nie o pozytywną bete czy usg, ale jednoznaczna, bez tego wodzenia za nos, bez chichotu losu, tylko wóz albo przewoz. Wiem co przezywasz, nic na to niestety nie ppradzisz, żadne info z netu nie da Ci ostatecznej odpowiedzi, tylko usg , usg i usg i czas czas czas...

Ależ się rozpisalam...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom