Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zależy co rozumiesz pod pojeciem "endometrium w porzadku", gdzieś wyczytałam na stronbie kliniki ze takie optymalne "okno implantacyjne" to endo 11-15 mmkochane a jesli endometrium jest w porzadku to ile czasu od wizyty mniej wiecej mija do transferu?
Trzymam mocno [emoji110][emoji110] [emoji110] powodzenia [emoji4]Dziewczyny 3majcie proszę kciuki za moją hodowlę aby były ładne, dojrzale jajka
Wszystkim życzę milego dnia i samych dobrych wiesci![]()
Ja dzisiaj nie mam usg dopiero w piątek....Dzieje się dzieje!!! Znów ważny dzień!!!
@HopeFul87 - pieknych jajek, a wśród nich tego najważniejszego!!
@dreamscometrue - udanego usg, niech będzie jak najwięcej widać
@Keha - udanej wizyty i pozytywnej weryfikacji
@gosia321 @natalix7 @M@gda - samych dobrych wieści na wizytach!!!
oraz nowej koleżance, która nie jest jeszcze u nas zapisana:
@Szczescie1986 - wysokiej bety!!
A to kochana nie zmieniłaś się w kalendarzu ... Zmienię to, ale takie kwiatki będą się pojawiać jak nie będziecie pilnować samych siebieJa dzisiaj nie mam usg dopiero w piątek....
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
U mnie 14t4d wychodzi z kalendarza i lekarz liczy tak samo...nie wnikam jaka technika...mam synka 9 letniego więc spora różnica...tyle lat się mnie pytał kiedy będzie miał brata a ja nie wiedziałam co mówić...teraz się udało.bardzo świadomie przeżywa ze mną teraz wszystkie chwilę i śledzi etapy rozwoju.za 3 lata będę miała opiekunaMnie też tak kluje czasem i już mam odruch, Że łapie się za brzuch , schylam lub podkurczam nogi kiedy kaszle albo kicham, a jak nie zdążę to nie jest przyjemnie. Ania który masz dokładnie tydzień i dzień ? Ty masz też starsze dziecko , prawda? Wie już, Że będzie miało rodzeństwo ?
Ja dziś zwymiotowalam pierwszy raz w tej ciąży... Nie wiem czy może że stresu, ale wyglądało jak typowe ciążowe poranne mdlosci ... a to wg OM 12t3d... A wg ivf 12t6d. A u Ciebie jak liczą tygodnie ? Od om czy ivf?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom