Cudowny [emoji7] [emoji173]Dziewczyny, Orzeszek:
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudowny [emoji7] [emoji173]Dziewczyny, Orzeszek:
![]()
Cudny[emoji7]Dziewczyny, Orzeszek:
![]()
Cudny orzeszekDziewczyny, Orzeszek:
![]()
Będzie dobrze musisz dobrze sie nastawić.
Juz. Opóźnienie bylo a potrm musialam wszystkich obdzwonic bo czekali na informacje.
Orzeszek ma 4.3cm, serduszko bije 169 na minute. Raczki sa, nozki sa. Nastepna wizyta u prowadzacego 12.06 w miedzyczasie mam isc na genetyczne.
Ja dezynfekowałam większy obszar i dotykałam igłą kilka miejsc, tam gdzie najmniej bolało (było najmniej zakończeń nerwowych) kułam powoli.Juz po pierwszej wizycie z ivfdostałam gonapeptyl.Mam brać od soboty co dwa dni. Kolejna wizyta10.06 .Punkcja w okolicach 19-23.06 Czy macie jakieś wskazania jak robić zastrzyk aby nie bolalo...
?
Śliczne bobo❤Dziewczyny, Orzeszek:
![]()
Suuuuuper! Śliczny!!!!!!!!!!!!Dziewczyny, Orzeszek:
![]()
No to dziś spróbuje Twojego sposobu bo mam 2 zastrzyki.Ja dezynfekowałam większy obszar i dotykałam igłą kilka miejsc, tam gdzie najmniej bolało (było najmniej zakończeń nerwowych) kułam powoli.
Nie mówię, że to najlepszy sposób, ale na mnie działaNo to dziś spróbuje Twojego sposobu bo mam 2 zastrzyki.
Ja dezynfekuje, łapie fałdkę i wbijam igłę pod kątem 90 stopni, powoli robię zastrzyk i puszczam po wyjęciu igły, dezynfekuje.