Mruch
Fanka BB :)
Madzia myśle ze większość z ogromna przyjemnością będzie podziwiać Twojego Orzeszka [emoji846][emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zgadzam sie z tym!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Madzia myśle ze większość z ogromna przyjemnością będzie podziwiać Twojego Orzeszka [emoji846][emoji846]
Dziewczyny, Orzeszek:
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno ogonka, ale to tak wcześnie, że nie jestem pewna czy powinnam się nastawiać.Jaki piękny [emoji3]. Czy podobny do mamusi ? A co tam lekarz zobaczył między nóżkami?
Podobno ogonka, ale to tak wcześnie, że nie jestem pewna czy powinnam się nastawiać.
Piękny! Zarażaj nas, proszeDziewczyny, Orzeszek:
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie bez różnicy, tylko z imieniem będziemy mieli większy problemPewnie jeszcze może sie zmienić. A jak sie czujesz z myślą o synku?
Wino i ananas to nasza złota receptaDziewczyny jak czytam nasze dzisiejsze wypowiedzi to aż mi sie śmiać chce [emoji1]. Na wszystko dobre jest wino! Na Endometrium wino, na wywołanie okresu wino, na wyluzowanie wino! Panaceum - Ubawiłam sie. Ale pije dzisiaj dwie lampki z nadzieja ze pomogą w tym wywołaniu @. [emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Na pewno tak bedzie. Kichaj tu nas teraz i zarażać wszystkich w kołoMnie bez różnicy, tylko z imieniem będziemy mieli większy problem
Lepiej bym się czuła jakby lekarz powiedział: 100% zdrowe![]()

Hmmm mmm... dziewczyny... mmm.... wystawcie ręce do monitorów... mmmm... hmmm...Piękny! Zarażaj nas, prosze![]()