Alfistka
Fanka BB :)
Ja biorę zastrzyki co drugi dzień i dokładnie w dzień zastrzyku głowa pęka cały dzieńJesteś pewna, że to po tym boli Ciebie głowa? Ja już przyjęłam 9 zastrzyków i czuję się zupełnie ok.
Jutro ostatni 10 i na krew jadę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja biorę zastrzyki co drugi dzień i dokładnie w dzień zastrzyku głowa pęka cały dzieńJesteś pewna, że to po tym boli Ciebie głowa? Ja już przyjęłam 9 zastrzyków i czuję się zupełnie ok.
Jutro ostatni 10 i na krew jadę![]()
Też negatywnyJa przez ostatnie dwa dni jestem strasznie przybita. Niepewność mnie wykańcza. Jedna wielka niewiadoma... wczoraj sie tyle naruczalam. Doskonale Cie rozumiem
Ale już duży jestem!!!Dziewczyny, Orzeszek:
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Juz po pierwszej wizycie z ivfdostałam gonapeptyl.Mam brać od soboty co dwa dni. Kolejna wizyta10.06 .Punkcja w okolicach 19-23.06 Czy macie jakieś wskazania jak robić zastrzyk aby nie bolalo...
?
Ale wielgasny jużJuz. Opóźnienie bylo a potrm musialam wszystkich obdzwonic bo czekali na informacje.
Orzeszek ma 4.3cm, serduszko bije 169 na minute. Raczki sa, nozki sa. Nastepna wizyta u prowadzacego 12.06 w miedzyczasie mam isc na genetyczne.
Ej weź, przykro? Dajesz nadzieję innym, każda z nas zaczynała od tego samego punktu wyjcia - dwaj sweet focieNie wiem czy dziewczyny chcialyby.tu ogladac, zeby nikomu przykro nie bylo.
Powiem,że chyba z mija pierwsza klinika byli coś nie tak.dziwne że nic nie miałam,aż zmieniłam klinikę i takie cudo 3Super że macie mrozaczki, uda się na pewno! Grunt to nie tracić nadziei
SuperasnyDziewczyny, Orzeszek:
![]()
Czy są jakieś rady. To, że przez 4 dni po transferze nie ruszam się z łóżka to na bank,a moze jeszcze?Najważniejsze jest to, że wiesz co za miesiąc! Wykorzystaj dobrze ten czas![]()
Dziewczyny, Orzeszek:
![]()
Już ciocia kocha bombeleczkaJa biorę zastrzyki co drugi dzień i dokładnie w dzień zastrzyku głowa pęka cały dzieńDzisiaj mam 24 dc ale 4 dni temu skończyłam antyki i czekam wytrwale na tą @ żeby stymulację zacząć a ona nic a nic, nawet upławów, czysto po prostu
![]()
Dziewczyny, Orzeszek:
![]()