ludek
Fanka BB :)
Z tym trawnikiem też jak z moim przed domem, rosnie na potęgę, nie idzie nadążyc za koszeniem, a za domem powoli,i jaka sprawiedliwość?haha
Emilianka, Ty już o niego się nie martw, niech sobie rośnie, a Ty dbaj o siebie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z tym trawnikiem też jak z moim przed domem, rosnie na potęgę, nie idzie nadążyc za koszeniem, a za domem powoli,i jaka sprawiedliwość?haha
9 t 1 dAdunia który to tydzień u ciebie?
Bardzo mi przykro że to się tak ciągnie, miejmy nadzieję że ten etap będziesz miała już za sobą. I będziesz mogła przytulić kropkę ❤Beta prawie nie drgnęła po miesiącu i muszę mieć zabieg [emoji17]mówił o łyżeczkowaniu ale moze jakos łagodniej mnie potraktują ...
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
nie ukrywam ze lubięLepiej rośnie tam gdzie ma ładne słońce, przyznaj się, że wystawiasz do słońca![]()
Jaką zupkę serwujesz dzisiaj? Bo ja mam fazę na zupy ostatnio, ale to jeszcze przed transferem miałam,taki kaprysNarazie ugotowałam zupę [emoji6] dzięki poprawilyscie mi humor[emoji6]
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki [emoji737] wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Witam Was wszystkie moje staraczki i ciężarówki [emoji13]. Nastał nowy dzień - życzę wszystkim pozytywnych informacji i mmmmmega pozytywnego nastawienia!
Wypiłam wczoraj pół wina [emoji485] a okres chyba na urlopie [emoji13]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A ja mam barszcz ukraińskiJaką zupkę serwujesz dzisiaj? Bo ja mam fazę na zupy ostatnio, ale to jeszcze przed transferem miałam,taki kaprys![]()
O też dobreA ja mam barszcz ukraiński![]()
A ja mam barszcz ukraiński![]()