adunnnia90
Fanka BB :)
[emoji110] [emoji110] [emoji110]Ja tez oddałam a podany miałam 19.05 wiec czekamy [emoji16][emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
[emoji110] [emoji110] [emoji110]Ja tez oddałam a podany miałam 19.05 wiec czekamy [emoji16][emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zgadza się, może nie idziemy łeb w łeb, ale blisko, różnica 7 dni.A byłaś wcześniej stymulowana czymś? Ja przed IUI byłam na clo i miałam ok. 5 pęcherzyków, tyle że zawsze był tylko jeden dominujący. Zastanawiam się, jak ja przejdę tą stymulację, a dziś będę miała aplikować pierwszy zastrzyk menopuru z wieczorka.
Chyba jesteśmy na podobnym etapie.Szkoda tylko, że sprawdzenie mam po tygodniu brania leków.
Dzwonili z kliniki... są 3 zarodki jutro transfer jednego z nich, wiem ze trzeba wierzyć i mieć nadzieję ale ja obawiam się powtórki z ostatniego podejścia wtedy jeden był klasy A a dwa pozostałe klasy B i C i nie było co mrozic teraz jeden jest klasy B a pozostałe klasy C to rokowania są jakie są... Nie wiem co jest grane ze niby jesteśmy zdrowi (niepłodność idiopatyczna) a nie uzyskujemy dobrych zarodków, coś musi być nie tak....
Menopur najpierw 150j potem 187,8j i orgalutran...trzymam kciuki żeby poszło.
Czym byłaś stymulowana?
A ok. Myślałam że już jesteś.Kochana ja dopiero we wtorek mam sie zgłosić, będę informować, dziękuje [emoji846]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Super. Takie miałam przeczucieJestem po wizycie. Będę mamą!!!! Z dzidzia wszystko ok jest serduszko[emoji172][emoji169][emoji171]
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki [emoji737] wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
No widzisz... teraz juz prosze sie cieszyc!!!Jestem po wizycie. Będę mamą!!!! Z dzidzia wszystko ok jest serduszko[emoji172][emoji169][emoji171]
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki [emoji737] wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się