Emilianka6966
Fanka BB :)
Ja wynik dopiero po 17 także czekam cierpliwie, zrobiłam bo chce mieć weekend spokojnyA ty juz sie chwalilas?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja wynik dopiero po 17 także czekam cierpliwie, zrobiłam bo chce mieć weekend spokojnyA ty juz sie chwalilas?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Niech beda i 4, oby ladne i silne. I niech ladnie sie dziela!!Jestem po wizycie, lekko rozczarowana, są 4 jajeczka po 15 mm. Endo 8mm, estradiol 599. Liczyłam na około 10. Żeby starczyło te 4 [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]. Słabo reaguję, ale podobno są symetryczne i to jest plus. Zobaczymy co do niedzieli się zmieni.
2 transferujesz?Dzwonili z kliniki... są 3 zarodki jutro transfer jednego z nich, wiem ze trzeba wierzyć i mieć nadzieję ale ja obawiam się powtórki z ostatniego podejścia wtedy jeden był klasy A a dwa pozostałe klasy B i C i nie było co mrozic teraz jeden jest klasy B a pozostałe klasy C to rokowania są jakie są... Nie wiem co jest grane ze niby jesteśmy zdrowi (niepłodność idiopatyczna) a nie uzyskujemy dobrych zarodków, coś musi być nie tak....
Dziewczyny 7dpt a wynik 8,4 czy to nie za nisko ????
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
nie za nisko - badaj przyrost za 48- coś zaczęło się dziać, trzydniowe zarodki?Dziewczyny 7dpt a wynik 8,4 czy to nie za nisko ????
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
nie za nisko - badaj przyrost za 48- coś zaczęło się dziać, trzydniowe zarodki?
Ale zaskoczenie-wynik już jest- 3841,55Jest dobrze- ptysiu rośnie
![]()