Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurczę a hiperka nie powinna być zaraz po punkcji? Czym to jest spowodowane? Ilością jajeczek ktore od ciebie pobieraj?
ŚliczneeeeDziewczynki już po wizycie, z moimi Dzieciątkami wszystko dobrze, ładnie rosną.
Po krwiakach ani śladu.
Dostałam dziś skierowanie na badanie prenatalne + test PAPPA na NFZ.
Ogółem wszystko OK :-) Jedynie dostałam jeszcze urosept bo mam liczne bakterie w moczu, lekko podwyższone CRP, i w morfologi wyszły podwyższone leukocyty.
A oto przedstawiam Wam moje WSPANIAŁE DWIE KRUSZYNKI ❤❤
Wyraźna krecha ! GratulujePowinnam mieć na drugie wyrywna8 dzien po transferze 2 zarodków, czy wy tez widzicie 2 kreski?
Na każdego przyjdzie pora ! Głowa do góry !Ciężko. Też czasem mam wrażenie że nie doczekam się nigdy![]()
Śliczna dzidzia!!! Super wieści!!!Taki prezent dostałam na dzień matkimam 4,20 cm
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]
....
CudeńkaTaki prezent dostałam na dzień matki [emoji173]️mam 4,20 cm
Coś się dzieje [emoji38] super, zobaczymy po 2 dniach jaki przyrost. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny 7dpt a wynik 8,4 czy to nie za nisko ????
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No i to konkretne super gratulujęPowinnam mieć na drugie wyrywna8 dzien po transferze 2 zarodków, czy wy tez widzicie 2 kreski?