katharina203
Fanka BB :)
Pierwszy transfer ale mialam crio zwg na hiperstymulacje. A wiec Zamrozone zarodki. Zresztą nasienie meza tez bylo mrozone...Za pierwszym razem mrożonych zarodków? Czy w ogóle pierwszy transfer?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pierwszy transfer ale mialam crio zwg na hiperstymulacje. A wiec Zamrozone zarodki. Zresztą nasienie meza tez bylo mrozone...Za pierwszym razem mrożonych zarodków? Czy w ogóle pierwszy transfer?
Dajesz nadzieję :-) Dziękuję. Wczoraj gorszy dzięn miałam i jakos tak przestałam wierzyć... dziś jest nowy dzien aby byl lepszy.Pierwszy transfer ale mialam crio zwg na hiperstymulacje. A wiec Zamrozone zarodki. Zresztą nasienie meza tez bylo mrozone...
Trzymam kciukiWitajcie Kochane. Oddałam krew, wynik bety po 16...
Wstyd w rękę schować, tyle przeszłyśmy że mamy prawo czuć niepokój, i tak jest że po tylu porażkach ciężko nam uwierzyć w jakiekolwiek powodzenie;( ja czasami nie wierzę, że jestem w ciąży...Najważniejszy jest przyrost. Ja 7dpt miałam betę około 50, ale potem moje wyniki w porównaniu z innymi nie były wysokie, w dolnych widelkach więc nie ma co porównywać. Ja jestem najlepszym przykładem, że nie wolno wątpić w kropka[emoji6] wszyscy dookoła wierzyli tylko nie ja i teraz mi wstyd[emoji13] nie zrobiłaś za szybko bety wg mnie, mi tak lekarz kazał
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171]
Jak nie ma konieczności to nie bierz, ja od transferu wzięłam tylko raz, bo miałam duże skurczeDziewczyny, bardzo duzo piszecie o nospie, mi lekarz nawet o niej nie wspomniał. Mam brać na własna rękę czy jak myślicie?
Musisz wierzyć i cieszyć się na maxaWstyd w rękę schować, tyle przeszłyśmy że mamy prawo czuć niepokój, i tak jest że po tylu porażkach ciężko nam uwierzyć w jakiekolwiek powodzenie;( ja czasami nie wierzę, że jestem w ciąży...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Wyborny plan dnia, ja trochę ogarnęłam chatkę co z grubsza bo szkoda dnia a teraz grzeję się na tarasieKochana Ja zwątpiłam w wynik ale nie w mojego kropka . Nawet jak się nie powiedzie co póki co nie dopuszczam to i tak się cieszę ze pierwszy raz w moim życiu zobaczyłam dwie kreski i coś drgnęło . To jest znak ze idę w dobra stronę [emoji846]dziś cały dzień spędzę w ogrodzie jutro pojadę nad morzem i w poniedziałek co ma być to będzie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zgadzam się w zupełnościKurczę same przygotowania kłucie sie codziennie punkcją itp to było pikus w porównaniu do tej niepewności i czekania na wynik