Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Oj przyzwyczajaj się bo w ciąży non stop się na coś czeka [emoji13]
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171]
Po ciazy tez
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj przyzwyczajaj się bo w ciąży non stop się na coś czeka [emoji13]
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171]
Ja tam się grzeję i Gosiu jak narazie żadnego uczulenia nie mam
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
i ja sie grzeje... zwisam na hamaku i jest mi dobrzeJa tam się grzeję i Gosiu jak narazie żadnego uczulenia nie mam
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
A ja sie miałam wygrzewać a zaczął bardzo bolec mnie brzuch i podbrzuszei ja sie grzeje... zwisam na hamaku i jest mi dobrze![]()
Wynik bdb. Teraz kciuki za przyrost!!Dziewczyny, mam wynik: 46,40 mIU/ml.W poniedziałek powtórzę, żeby sprawdzić przyrost. Ale czy to nie jest za niski wynik na 10dpt?
![]()
Dziewczyny, mam wynik: 46,40 mIU/ml.W poniedziałek powtórzę, żeby sprawdzić przyrost. Ale czy to nie jest za niski wynik na 10dpt?
![]()
Moim zdaniem nie za niski!! Gratuluję!! W poniedziałek i ja się dowiem czy dołączę do lutowych mamus ❤Dziewczyny, mam wynik: 46,40 mIU/ml.W poniedziałek powtórzę, żeby sprawdzić przyrost. Ale czy to nie jest za niski wynik na 10dpt?
![]()
Dziewczyny, mam wynik: 46,40 mIU/ml.W poniedziałek powtórzę, żeby sprawdzić przyrost. Ale czy to nie jest za niski wynik na 10dpt?
![]()