Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem stymulowana Menopurem i nie mam żadnych skutków ubocznych. Oczywiście w podbrzuszu czuje zmiany, ale tak być musi.Dziewczyny jeszcze takie pytanie bym miała. Czy wy też podczas stymulacji się źle czułyście ?? Mnie od 3 dnia męczą mdłości bóle głowy i strasznie bolą jajniki. Lekarz mówi że tak może być ale wolę się jeszcze was dopytać.![]()
Gosia trzymam kciuki za Ciebie! A wcześniejsze podejscia też u doktora Janka?Kochane moje od dzis zaczynam zastrzykistymulacja start juz sie nie moge doczekac wieczora
jutro mija dokladnie rok od mojej pierwszej punkcji jak ten czas szybko zlecial mam nadzieje ze tym razem 3 podejscie bedzie strzalem w 10 i skonczy sie upragniona ciaza.
Tym razem krotki protokol od dzis puregon 200 j i 2 czerwca kontrol i dojdzie cetrotide.
Trzymajcie za mnie kciuki i za moje jajca co by pieknie rosly i daly piekne zarodki i wyczekana ciaze.
![]()
![]()
Pierwsze nie drugie u Janka teraz tezGosia trzymam kciuki za Ciebie! A wcześniejsze podejscia też u doktora Janka?
I po wizycie. Dziś dr. naliczyl 6 pęcherzyków. Czyli o 50 % więcej niż ostatnio. Najmniejszy 17, największy 19. Reszta małe, pracujące Na estradiol -1500. Endo 10 mm. Dziś jeszcze zastrzyki. I jutro wizyta. Punkcja możliwe, że we środę.
Kochane moje od dzis zaczynam zastrzykistymulacja start juz sie nie moge doczekac wieczora
jutro mija dokladnie rok od mojej pierwszej punkcji jak ten czas szybko zlecial mam nadzieje ze tym razem 3 podejscie bedzie strzalem w 10 i skonczy sie upragniona ciaza.
Tym razem krotki protokol od dzis puregon 200 j i 2 czerwca kontrol i dojdzie cetrotide.
Trzymajcie za mnie kciuki i za moje jajca co by pieknie rosly i daly piekne zarodki i wyczekana ciaze.
![]()
![]()
I po wizycie. Dziś dr. naliczyl 6 pęcherzyków. Czyli o 50 % więcej niż ostatnio. Najmniejszy 17, największy 19. Reszta małe, pracujące Na estradiol -1500. Endo 10 mm. Dziś jeszcze zastrzyki. I jutro wizyta. Punkcja możliwe, że we środę.
Kochane moje od dzis zaczynam zastrzykistymulacja start juz sie nie moge doczekac wieczora
![]()
![]()
Hej!Fajnie ze do das dolaczasz!!! Staramy sie tu wspierac, wiec jestes w dobrym miejscuWitam wszystkichPodczytuję was już od dłuższego czasu i postanowiłam do was dołączyć. Z mężem staraliśmy się o nasze małe szczęście 2 lata niestety po tym czasie nieskutecznych prób wciąż się nie udawało. Po badaniach wyszło że u nas czynnik męski więc zgłosiliśmy się do kliniki i tak o to zbliżamy się do celu by zostać rodzicami. Aktualnie jestem w trakcie stymulacji Puregonem + od 7 dnia cyklu Orgalutran. W poniedziałek mamy ostatnią wizytę monitorującą a w środę punkcja. W naszej klinice zarodki trzyma się do stadium blastocysty więc martwię się, że nasze zarodki mogą nie przetrwać tyle czasu.
A tak po za tym to trzymam za wszystkie z was mocno kciuki i życzę samych pozytywnych wiadomości.