adansonia
Fanka BB :)
Dzieki... człowiek juz tak panikuje po tym wszystkim co przeszedł.Meliskę pij wieczorem przed snem...
A bokami okresowymi to się nie przejmuj ja takie bóle miałam do 6 tc.
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieki... człowiek juz tak panikuje po tym wszystkim co przeszedł.Meliskę pij wieczorem przed snem...
A bokami okresowymi to się nie przejmuj ja takie bóle miałam do 6 tc.
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam mieć stymulacje mniej więcej w tym czasie co Ty, ale okres mi się spóźnia już kilka dni (na pewno nie ciąża, może stres) i wszystko się przedłuża.
Dziewczyny, w którym dc miałyście punkcję? Wiem ze to wszystko jest monitorowane i zależy od rozwoju sytuacji ale próbuje sobie oszacować czy wbijemy się przed wakacjami z procedura czy trzeba będzie poczekać.
Ja miałam jedna procedurę i punkcją była w 11dc. Jak to wyglądało u was? Może statystycznie jakoś da mi to obraz
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Na każdego przyjdzie pora ! Głowa do góry !
Nie byłam!!!!Byłaś z tym u lekarza? Ja sie zapisałam na jutro dr kazał przyjechać
Wiem coś o tym....Dzieki... człowiek juz tak panikuje po tym wszystkim co przeszedł.
Ale nie tym razem.
Niestety dzisiejsza beta jest mniejsza od 0,1 także nie ma już złudzeń. Piątkowa beta była wynikiem ovitrellu.
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Tak mi przykro [emoji22]Ale nie tym razem.
Niestety dzisiejsza beta jest mniejsza od 0,1 także nie ma już złudzeń. Piątkowa beta była wynikiem ovitrellu.