Emilianka6966
Fanka BB :)
Bradzo mi przykro, liczyłam na przyrost,że beta ruszy w dobrą stronę...Ale nie tym razem.
Niestety dzisiejsza beta jest mniejsza od 0,1 także nie ma już złudzeń. Piątkowa beta była wynikiem ovitrellu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bradzo mi przykro, liczyłam na przyrost,że beta ruszy w dobrą stronę...Ale nie tym razem.
Niestety dzisiejsza beta jest mniejsza od 0,1 także nie ma już złudzeń. Piątkowa beta była wynikiem ovitrellu.
Ja mam identycznie, caly czas jakby pełna jestem, pije dużo wody a i tak czuje się średnio. Na szczęście głowa przestała boleć. Ciekawe na jak długo...No ja przyjmowałam gonapeptyl i neoprain + stertyd w poprzednim cyklu. Teraz do stymulacji doszedł menopur.
Swoją drogą aplikowałam już 3 dawki po 225. Od dziś 150 i powiem szczerze ... czuję jajniki. Nawet nie wiem jak to opisać. Nic nie boli, ale mam wrażenie, że jestem tam taka... napompowana?
Miałam podobnie po clo, ale tylko z wieczorka i nie z takim natężeniem. Po schodach chodzić to tragedia, tak jakoś dziwnie, nieprzyjemnie, muszę się uciskać...
Mam nadzieję, że to dobry zwiastun.
Bardzo mi przykro..Ale nie tym razem.
Przykro mi tule mocno :*Ale nie tym razem.
ludek, jak będziesz gotowa - wiesz gdzie nas szukaćDziękuję, dziewczyny, za wsparcie! Będę walczyć, ale chyba muszę iść do psychologa. Wydaje mi się, że nigdy nie ujrzę dwóch kresek, zmęczyłam się łudzić i czekać.
Robię sobie przerwę od forum. Wszystkim oczekującym wyników życzę doczekać się dwóch kresek![]()
Trzymaj sie dzielnie. Fajnie że byłaś z nami. Jak bedziesz miała ochote to wracaj i zaglądajDziękuję, dziewczyny, za wsparcie! Będę walczyć, ale chyba muszę iść do psychologa. Wydaje mi się, że nigdy nie ujrzę dwóch kresek, zmęczyłam się łudzić i czekać.
Robię sobie przerwę od forum. Wszystkim oczekującym wyników życzę doczekać się dwóch kresek![]()
Ja miałam wraz z laparoskopia.Dziewczyny, mam pytanie, która z Was miała robioną histeroskopię?
ponoc na mdłości dobry świeży imbir.Wczoraj mnie mdliło, dzisiaj to samo, chyba tylko biszkopty toleruje![]()
Dziękuję, dziewczyny, za wsparcie! Będę walczyć, ale chyba muszę iść do psychologa. Wydaje mi się, że nigdy nie ujrzę dwóch kresek, zmęczyłam się łudzić i czekać.
ale co z niego robić, jakiś przepis?Ja miałam wraz z laparoskopia.
ponoc na mdłości dobry świeży imbir.