aniasiwa
Fanka BB :)
Ale nie tym razem.
Niestety dzisiejsza beta jest mniejsza od 0,1 także nie ma już złudzeń. Piątkowa beta była wynikiem ovitrellu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale nie tym razem.
Niestety dzisiejsza beta jest mniejsza od 0,1 także nie ma już złudzeń. Piątkowa beta była wynikiem ovitrellu.
Przykro mi [emoji22]Dziewczyny nie udało się, beta 12, mam odstawić leki.
Wystraszylam się bo mam beżowy śluz. Miałam tak przy terminie "miesiączki". Teraz też przypada ten termin. Myślicie, że to od tego?
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171]
Dużo dziś smutnych wiadomosci[emoji20] bardzo mi przykro. Trzymaj sie, kolejne podejscie musi się udac[emoji110]A u mnie niestety beta spadła z 46 w sobotę do 14,98 dzisiaj :-(
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale nie tym razem.
Dziewczyny mam wynik 31,5 !!!! Dwie doby z 8,4 to chyba dobrze [emoji16][emoji16][emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie jest, teraz to żółto-jasno brązowe plamienie. Staram tak to sobie tłumaczyć, ale tyle stresów non stopMyśle ze nie masz sie czym martwić, lekkie plamienia w terminie okresu moja koleżanka miała aż do 5 miesiąca ciazy i lekarz mówił ze to sie zdarza. Ważne żeby to nie była żywa krew.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A u mnie niestety beta spadła z 46 w sobotę do 14,98 dzisiaj :-(
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny nie udało się, beta 12, mam odstawić leki.
Kurczę mi sie już spóźnia 6 dni i nadal go nie mam, a w tym miesiącu transfer. Jestem już niecierpliwa bardzo [emoji30]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom