adansonia
Fanka BB :)
Mnie plecy zaczęły bolec tez i piersi...po takich objawach miała dobra betę?Mnie tez bolaly jajniki po transferze, a do tego plecy. I to tak bardzo, że ani chodzi ani leżeć. Oby to był u Ciebie dobry znak[emoji9]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie plecy zaczęły bolec tez i piersi...po takich objawach miała dobra betę?Mnie tez bolaly jajniki po transferze, a do tego plecy. I to tak bardzo, że ani chodzi ani leżeć. Oby to był u Ciebie dobry znak[emoji9]
Ja tak [emoji6]Mnie plecy zaczęły bolec tez i piersi...po takich objawach miała dobra betę?
Tak. Więc głowa do góry. Co dzień to bliżej testowania[emoji9]Mnie plecy zaczęły bolec tez i piersi...po takich objawach miała dobra betę?
A milas jakies plamienia? Ja nie mam właśnie nie wiem czy to dobrze czy złeJa tak [emoji6]
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171]
Ale jajniki mega bola i kująTak. Więc głowa do góry. Co dzień to bliżej testowania[emoji9]
Moze dziać sie wszystko. A nie masz hiperki? Teraz niestety nie da się nic wyrokowac. Czas pokaże, ale grunt to wiara[emoji5]Ale jajniki mega bola i kują
Mnie też kluly ale nie byl to bol wymagający wziecia tabletki jak dla mnieAle jajniki mega bola i kują
Ja nie miałamA milas jakies plamienia? Ja nie mam właśnie nie wiem czy to dobrze czy złe
Współczujejesteś podczas stymulacji czy to juz bol w ciąży?[/
6 tydzień