Lekarz Szczyptanska zadecydowala ze dla nas tylko program z pgd i All inclusive nawet nie mielismy z kim omówić czy sa jakies inne programy bo nawet nam nie przedstawiono ze mamy jakis wybór. Program zakonczyl sie niepowodzeniem Lekarz Szczyptanska zaproponowala nam kolejny program biorstwo komórki i oczywiscie przedstawili znowu tylko pakiet all inclusive (ta klinika ma tylko chyba all inclusive pakiety) malo tego lekarz zapewnila nas ze bedziemy mieli zagwarantowane dwa zarodki w tym programie, ale nie poinformowala nas zeby miec gwarancje zarodkow nasienie musi spelniac wymogi, w naszym przypadku zadna klinika nie dalaby gwarancji bo maz ma bardzo slabe nasienie. Jaki z niej lekarz jesli mydli oczy o gwarancji zarodkow skoro wiedziała dobrze o jakosci nasienia męża i znowy bysmy wplacili pieniadze i by sie okazało, ale my nic wam nie zagwarantujemy bo nie spelniacie warunków i znowu bysmy byli w stresie czy powstana jakies zarodki. To nie jest lekarz ktory dziala na korzyść pacjenta tylko na korzysc finansowa kliniki. Takie jest moje osobiste zdanie.Ja właśnie przez to przeszłam do Gamety w Gdyni, dzięki dr Szczyptanskiej i pania z recepcji. W Gamecie miło i sympatycznie!