Sol
Fanka BB :)
Aaa nie ma.coe chy a w kalrndarzu zly czlowiecze [emoji14]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Przepraszam już się wpisuje
Ty to wszystko wychwycisz szalona!
Jak się czujesz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaa nie ma.coe chy a w kalrndarzu zly czlowiecze [emoji14]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam, u mnie test negatywny![]()
A bierzesz acard ?Globulki były bardzo wodniste wiec to nie to, nigdy nie miałam takiej konsystencji dlatego pomyślałam o krzepliwosci od sterydów, mam też mutacje mthfr a ona chyba ma wpływ na krzepliwosc... no nic obserwuje się zobaczymy co to będzie.
aż tyle...Chciaż tyle....
Kochane powodzeniaDziewczyny, dziś ważny, długo wyczekiwany dzień dla:
@pisces - pięknych, dorodnych, dojrzałych jajek, oby wśród nich było/były TE jajko
@evulek111 - cudownej bety, dającej nadzieję na spełnienie marzenia![]()
oj ale nie robiłaś bety? ja tam testom nie wierzyłam...Witam, u mnie test negatywny![]()
Test negatywny a beta mialas robic bete ?Witam, u mnie test negatywny![]()
Ja w uk jestem z beta tu ciezko.oj ale nie robiłaś bety? ja tam testom nie wierzyłam...
Jak tylko zadzwonia z kliniki z data transferu ma pewno sie wpiszeforum podnosi mnie troche ma duchu w tych chwilach samotnosci
Dodatkowo nie specjalnie sie dzisiaj czuje bol gardla pomimo ze nie jest ono czerwone i dziwne dreszcze. Zastanawiam sie czy to nie jakies negatywne skutki lekow ktore biore... encorton, estrofem, duphaston i zel doppchwowy ale nie pamietam nazwy. Czy ktoras z Was miala cos podobnego? I czy jest sie czym martwic?
Sikance oszukance jedz na beteNa bete to musze jechac ponad 2godziny do prywatnej kliniki bo w uk nie jest tak latwo o bete. Zrobię jeszcze jeden test w piatek jak nic nie wyjdzie to i beta nie ma sensu, tak mi sie wydaje.