Emilianka6966
Fanka BB :)
Oj kurczę...a kazali Ci od razu odstawic leki po teście? Jak czułość testu pewnie 25 mIu- a ten nieraz pokazuje dopiero przy bhcg 100, troche taka niejasna sprawa do końcaJa w uk jestem z beta tu ciezko.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj kurczę...a kazali Ci od razu odstawic leki po teście? Jak czułość testu pewnie 25 mIu- a ten nieraz pokazuje dopiero przy bhcg 100, troche taka niejasna sprawa do końcaJa w uk jestem z beta tu ciezko.
Dziewczyny maja racje testy wychodzą dużo pózniej niż beta cAsem do 3 tyg. Jest nadziejaoj ale nie robiłaś bety? ja tam testom nie wierzyłam...
Niezle, triche ciazowych dolegliwosci jeszcze mnie trzyma jak to jest bleeee a na sama mysl o czyms innym tobym kogos pogryzla zeby to dostac teraz zaraz i natychmiast.Przepraszam już się wpisuje![]()
Ty to wszystko wychwycisz szalona!
Jak się czujesz?
A dlaczego nie w tej samej klinice??Mi zrobili raz bete w klinice gdzie bylo ivf ,oczywiscie za oplata i za moim nastawieniem ze poprostu chce i koniec, bo dla nich najwazniejsze liczy Sue usg serduszka ,kobiety tu Po transferze niestety musza miec wiecej cierpliwosciwiec potem czekalam az do 26 dpt gdzie bylo wyrazne pykajace serduszko
Evulek mam to samo pytanie jak godzisz te latanie i zycie w Uk ? Bo za rok tez prawdopodobnie mnie to czeka,chcialabym Po rodzenstwo dla Nicole Ale stymulacjie musze od nowa wszystko
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To super,że zaczynasz się sporo ruszać ;-) Prawidłowo!Niezle, triche ciazowych dolegliwosci jeszcze mnie trzyma jak to jest bleeee a na sama mysl o czyms innym tobym kogos pogryzla zeby to dostac teraz zaraz i natychmiast.
Wczoraj bylam na dluzszym spacerze, teraz juz bedw sobir na takie chodzic, zeby sie poruszac. Bo tak tosiedze w domu.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie robić jeszcze. Poczekaj chociaż do 9 dpt. Taka moja porada![]()
Czulosc testu 10 ale jeszcze raz zrobie w piatek i zadzwonie do kliniki co dalej.Oj kurczę...a kazali Ci od razu odstawic leki po teście? Jak czułość testu pewnie 25 mIu- a ten nieraz pokazuje dopiero przy bhcg 100, troche taka niejasna sprawa do końca
DziekujeCześć Jowitaa. Przede wszytskim skończ z negatywnymi myślami, bo one na pewno nie pomagają [emoji14]
U nas na forum dzieje się tak dużo, że możemy Ci szybko czas zorganizować ;-) Coś o tym wiem, bo jak nie zaglądam czasami pół dnia to potem masa zaległości [emoji14]
Powodzenia :-) Miałaś transfer jednego zarodka? Iludniowy?
Tez chyba skorzystam. Narzeczony tex mnie namawia bo juz chyba noe daje ze mna radyMoja lekarka cały czas namawi mnie na psychologa. Myślę o tym [emoji6] Witaj [emoji5]
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171]