reklama

Kto po in vitro?

Mi na mdłości i ogólne samopoczucie pomogło jak zaczęłam się suplementować mama dha premium. Myślałam, że to efekt placebo, ale lekarz powiedział mi, ze mdłości w ciąży biorą się z różnych rzeczy, czasem z diety. Jedno jest pewne - dłużej czy krócej, wcześniej czy później, ale będą :P

reklama
Witaj wśród swoich! Jak to blastocysta do 7 dpt można próbować betkę zrobić- ja miałam w tym dniu 35 :)
Nie zrobię bety wcześniej niż w 10dpt obiecałam sobie. Robiłam tak już po iui i za każdym razem wpływały to na moje pogorszenie stanu psychicznego. Muszę dorwać do niedzieli i żadnego sikacza wcześniej ani bety. Trochę wierzę w to że jak teraz się będę trzymała terminu to się uda. Zresztą mój mąż powiedział że mnie chyba "udusi" jeśli wcześniej coś zrobię. :) muszę dorwać!

Cześć dziewczyny. Podczytuje od dłuższego czasu i w końcu się odważyłam. Jestem 6dpt blastocysty 4aa. Przez 2-3 dpt bolał mnie brzuch (ale to ból po stymulacji i punkcji ten sam który towarzyszył mi przed tranaferem) potem cisza i od dziś ból jak na @ ale z przerwami-trochę poboli i przestaje i delikatniejszy. Bolą mnie piersi ale to odkąd zaczęłam brać estrofem więc nie dopytuje się "znakow". Reasumując świruje a do bety jeszcze trochę... :) pozdrawiam i trzymam za Was kciuki
Witamy! Rozgość się wygodnie! :)
Idziemy podobnym tempem :) Ja dzisiaj jestem 8 dpt i też blasty 4aa :) Ja z bólem brzucha miałam podobnie. Po punkcji kilka dni bólu poźniej dzień czy dwa spokoju i teraz znowu boli. Może u Ciebie to ból spowodowany zagnieżdzeniem zarodka :)
Mi się nie udało wytrzymac do regulaminowego czasu ;) i w 6 dpt zrobiłam bete. Coś wyszło ale bałam się jeszcze cieszyć więc dzisiaj zrobiłam kolejną żeby sprawdzić czy rośnie no i czekam do 16 jak na szpilkach...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jaki masz jeszcze progesteron oprócz prolutexu?
Ja właśnie wczoraj zaaplikowalam ostatni lutinus. Dziś już tylko witaminy, acard i clexane. ..

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Duphaston dwa razy dziennie i lutinus trzy razy dziennie. Clexane mam też ale to nie progesteron [emoji6]

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry