Właśnie!@Pixie_Dixie co tam u Ciebie? Jestes w tym szpitalu? Ostatnio pisałas że we wtorek
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie!@Pixie_Dixie co tam u Ciebie? Jestes w tym szpitalu? Ostatnio pisałas że we wtorek
No ładnie i teraz musisz żyć w nie pewności. Dasz radęZrobilam....bije glowa w sciane bo nie wiem po co,po co ja wogole go kupowalam czegos innego przeciez spodziewac sie nie moglam na tak wczesnym etapie negatywny......czekam do poniedzialku do bety(((
Tak zrob, Kochana!Czulosc testu 10 ale jeszcze raz zrobie w piatek i zadzwonie do kliniki co dalej.
No to się może spotkamy? Już wiesz ile masz zarodków?Oo trzymam kciukijak z reszta za wszystkie Kobietki tutaj
ja wlasnie licze ze transfer bedzie jutro albo w piatek i uda mi sie wrocic w weekend jiz do domu
Dziekuje ale chyba nic juz nie bedzie.
Miałam identycznie! Jak bolało to sie martwiłam a jak przestało to...tez sie martwiłamRobiłaś sikacza? Ja już nie wiem czy to dobrze czy źle. Jak nic mnie nie bolało to byłam zła że nie boli, teraz jak mnie boli to też źle. Nie dogodzisz kobiecie po tranferze![]()
Super! Też tyle mieliśmy na początku naszej drogi. Na pewno nie długo będziesz mamusia. Powodzenia aby udało się za pierwszym razem!Wlasnie przed chwila dzwonili z kliniki. 6 pieknych zarodkow transfer w sobote 3 maja o 11.00 w 5 dobie
Beta ujemnaech ...
a który to dpt?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ekstra!Dziewczynki jest!!!! I do mnie się wreszcie szczeście uśmiechnęło!! Po 5 nieudanych in vitro jest beta i to z przyrostem!!!!!!!!!!! Dwa dni temu 27,87 a dzisiaj 78,18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bosze jaka ulga!!!!!!!![]()
Skad jestes w UK? Z tego co sie orientuje masz leczenie w PL. Jestem ciekawa jak z lataniem samolotem? Czy po transferze moge od razi wrocic do UK czy bedzie trzeba znow czekac. Niestety po punkcji lekarz nie pozwolil i siedze tu sama i umieram z nodow
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom