Emilianka6966
Fanka BB :)
ostatnio badałam po luteinie ale bez zastrzyku, a przecież luteina we krwi nie wychodzi, ja juz sama nie wiemI tak powinnaś badać zawsze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ostatnio badałam po luteinie ale bez zastrzyku, a przecież luteina we krwi nie wychodzi, ja juz sama nie wiemI tak powinnaś badać zawsze
Luteina raczej wychodzi w krwi, chyba kiedyś dziewczyny mówiły że duphaston nie wychodzi.ostatnio badałam po luteinie ale bez zastrzyku, a przecież luteina we krwi nie wychodzi, ja juz sama nie wiem![]()
Lutinus dopochwowy też nie wychodzi.Luteina raczej wychodzi w krwi, chyba kiedyś dziewczyny mówiły że duphaston nie wychodzi.
Dobra- powiedzmy że nie panikuje- mam nadzieję że wyjdę z gabinetu szczęśliwa![]()
Emilianka, bedzie dobrze. SPokojnie, dzidzi nie pomoże twój niepokój.Dobra- powiedzmy że nie panikuje- mam nadzieję że wyjdę z gabinetu szczęśliwa![]()
Mnie nawiedziły niedawno wymioty bleh bleh Emilianka wytrzymaj już spokojnie do wizyty trzymam kciuki mooocno[emoji8]
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
Czemu dobrze?[emoji5]Ale Ci dobrze![]()
Zazdrościmy Wam tego wymiotowaniaMnie nawiedziły niedawno wymioty bleh bleh Emilianka wytrzymaj już spokojnie do wizyty trzymam kciuki mooocno[emoji8]
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]