reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zobacz załącznik 808882

Jak tam klikniesz to w to okienko.
Tam możesz też wpisać inne informacje. Wszystko co mam wpisane pod każdym postem, czyli: "28.03 criotransfer 2 blastek : 05.04 beta 70 / 07.04 beta 167 / 11.04 beta 1179 / 12.04 pęcherzyk 4mm / 20.04 3mm człowieka / 26.04 serduszko pika 7mm szczęścia / 06.05 niemal 2cm miłości / 24.05 4.3cm cudu" To też właśnie tam.

Niezle, triche ciazowych dolegliwosci jeszcze mnie trzyma jak to jest bleeee a na sama mysl o czyms innym tobym kogos pogryzla zeby to dostac teraz zaraz i natychmiast.

Wczoraj bylam na dluzszym spacerze, teraz juz bedw sobir na takie chodzic, zeby sie poruszac. Bo tak tosiedze w domu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ciesze się że wszystko u Ciebie dobrze, zycze Ci spokojnej ciąży a z ruszaniem to dobrze podchodzisz do tego szczególnie, że mieszkasz w tak pięknej okolicy to spacerki wskazane codziennie :)

Cześć dziewczyny mam pytanie co do brania witamin, suplementów. Osobiście biorę Ovarin, który ma w składzie: inozytol, kw. foliowy, wit. D, wit. z gr B. Jaka powinna być dzienna dawka wit. D ??? I czy tabl. DHEA mogą coś poprawić przy niskim AMH?
I jeśli chodzi o suplement dla Panów co polecacie? Bo mój ma obniżoną ruchliwość. Dlaczego warto by w składzie pojawił się koenzym Q10 czy L-karnityna jaki wpływ mają na nasienie? Bo jakiś czas temu M brał Profertil i teraz pomyślałam że można by skompletować składniki osobno (bo wyjdzie troche taniej). Myśle by zamówić Androvit Plus, L-karnityne (tylko jaką dawkę? 300mg czy 500? ) i czy warto zamówić w tabl. koenzym Q10? Jeśli tak to jaką dawke? Czy sugerować się tym jakie dawki zawiera Profertil?
Ja polecam Salfazin, u nas działa. Do tego witamina C 1000 i l-karnityna duża dawka 4x500.

Cześć dziewczyny mam pytanie co do brania witamin, suplementów. Osobiście biorę Ovarin, który ma w składzie: inozytol, kw. foliowy, wit. D, wit. z gr B. Jaka powinna być dzienna dawka wit. D ??? I czy tabl. DHEA mogą coś poprawić przy niskim AMH?
I jeśli chodzi o suplement dla Panów co polecacie? Bo mój ma obniżoną ruchliwość. Dlaczego warto by w składzie pojawił się koenzym Q10 czy L-karnityna jaki wpływ mają na nasienie? Bo jakiś czas temu M brał Profertil i teraz pomyślałam że można by skompletować składniki osobno (bo wyjdzie troche taniej). Myśle by zamówić Androvit Plus, L-karnityne (tylko jaką dawkę? 300mg czy 500? ) i czy warto zamówić w tabl. koenzym Q10? Jeśli tak to jaką dawke? Czy sugerować się tym jakie dawki zawiera Profertil?
Mój mąż brał 10 miesięcy Profertil (przy słabej ruchliwości) i nic się nie poprawiło.

ostatnio badałam po luteinie ale bez zastrzyku, a przecież luteina we krwi nie wychodzi, ja juz sama nie wiem:(
Luteina wychodzi tylko dupek nie wychodzi.
Poziom prog jest taki trochę..... na oko ;) żeby coś z niego wrozyc trzeba zawsze badać o tej samej godzinie przed lekami ( wieczorna dawka ostatnia) ja mam na poziomie 20/24

reklama
Do góry